Marian Pană critică arbitrajul bucureșteanului Dan Botescu: „Nu are nicio legătură, nu știe fotbal!”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 22:31 Campionat

După eșecul de la Vâlcea, 2-3 cu CSM, antrenorul Metalului Reșița, Marian Pană, a criticat dur arbitrajul bucureșteanului Dan Botescu. La pauză, tehnicianul bănățenilor i-a reproșat pe tunel arbitrului lovitura liberă acordată gazdelor în minutul 37, din care Neagoe a înscris.

Centralul Dan Botescu i-a întocmit raport lui Marian Pană, acuzând că a fost înjurat, dar și că tehnicianul a lovit mingea pe care o avea în brațe.

La conferința de presă susținută după încheierea jocului, Marian Pană a fost foarte acid, acuzând că fundașul vâlcenilor Pîrvulescu este cel care l-a faultat pe juniorul Bloju în duelul pentru minge. „Golul doi, vă rog să i-l acordați domnului arbitru, a fost voleu direct în piciorul juniorului nostru, am făcut și schimbare, Bloju are hematom, dar arbitrul dă lovitură din zonă centrală, din care primim golul. Arbitrul dă faulturi peste faulturi, fără galben, arbitrul nu are nicio legătură, nu știe fotbal. Cine a fost observator? A, nea Ion Cristea, prietenul meu de o viață, sunt curios ce notă îi dă arbitrului. Este dreptul meu să spun, consider că a fost fault în atac, am făcut și schimbare la junior, arbitrii nu pot să trimită antrenorii în tribună când vor ei”, a spus Pană.

Sunt foarte mulțumit că iar s-a rezolvat problema televizărilor, iar se încasează bani, deci LPF 2 a făcut încă o treabă bună și anul acesta

Marian Pană acuză slaba organizare din eșalonul secund. „Mă apropii de 50 de ani, afară nu pot să plec că nu am jocuri de Liga I, dar aici nu pot să antrenez în Liga I de alții, care nu au licență, toată lumea merge pe blat, toți muncim cu spor, aici e o mișcare extraordinară, fotbalul e la pământ. Sunt foarte mulțumit că iar s-a rezolvat problema televizărilor, iar se încasează bani, deci LPF 2 a făcut încă o treabă bună și anul acesta. E al doilea an în care nu se televizează nimic, e ceva de vis în Liga a II-a”, a mai declarat Pană.

Tehnicianul bănățenilor și-a criticat și echipa, acuzând-o că s-a retras după ce a condus cu 1-0. „Au fost două echipe disponibile la joc, noi am făcut greșeala că după ce am dat gol, ne-am retras mai mult decât trebuia, nu înțeleg de ce. Nu mă interesează conflictul de la Reșița, eu sunt antrenor plătit, ați văzut câți suntem, o grămadă. Cădem jumate din echipele care am început campionatul, va fi o luptă aprigă la retrogradare”, a mais pus Pană.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 06 Sep. 2015, 22:31 Campionat
Pe aceeași temă