Marcel Iancu: „Nu știm unde vom juca derby-ul cu ASA de sâmbătă!”

Mihai Andries 06 Nov. 2013, 22:27 Campionat
Marcel Iancu:**

FC U Craiova a jucat în deplasarea de la Metalul Reșița, echipa patronată de Adrian Mititelu fiind învinsă la limită, scor 0-1, unicul gol al meciului fiind înscris de către Staicu. Președintele clubului oltean laudă jucătorii lui Nicolo Napoli și critică arbitrajul, pe care îl consideră unul comandat.

„Craiova a pierdut azi, un teren greu, chiar dacă a fost nemeritat. Până la urmă fotbalul se joacă pe goluri și ei au înscris. Urmează un meci cu ASA pe care trebuie să-l câștigăm. Problema e că nu știm unde se va juca acest derby, FRF-ul e cel care va decide. Este de admirat că băieții joacă chiar și împotriva arbitrajului, deși nu vreau să caut scuze pentru jocul slab pe care l-au arătat în această partidă. S-au arătat prea multe cartonașe galbene, în condițiile în care altceva s-a văzut. Ne pare rău că am pierdut, dar vom lupta până la capăt, indiferent de pierdicile care ne vor fi puse. Nu ne surprinde dacă stadionul Ion Oblemenco va fi dărâmat, așa cum se aude, dar suporterii trebuie să rămână alături de noi și să lupte împreună cu noi. Sperăm ca partida retur cu CS U să o jucăm pe Ion Oblemenco.

Înaintea meciului dintre cele două Universități, noi am contestat dreptul de legitimare al 18 fotbaliști, această contestație nefiind rezolvată nici până la această oră! Păi ăsta este fotbalul nostru? O să le contestăm și dreptul de participare în competiție, înaintea meciului retur. Acei fotbaliști nu aveau drept de joc! Nu se poate să anunți că nu susții fotbalul în Craiova, iar la un anumit timp, intervii și investești bani în această echipă. Vor să ne distrugă cu orice preț pentru că trăim într-o țară în care nu sunt respectate legile. Politicienii și anumiți oameni decis soarta în această țară. Am schimbat niște comuniști cu alți comuniști și mai și! Păcat de cei care au pierit la Revoluție…”, a declarat oficialul clubului din Bănie.

 

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 06 Nov. 2013, 22:27 Campionat
Pe aceeași temă