Manea deblochează linia de fund chiar în debut de play-off: „Era timpul să mai dea gol și fundașii”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Apr. 2016, 11:30 Actualizat: 11 Apr. 2016, 11:31 Campionat
Manea deblochează linia de fund chiar în debut de play-off:  „Era timpul să mai dea gol și fundașii”

Fundașii au adus puncte importante UTA-ei în stagiunea de toamnă. Pe lista marcatorilor au apărut Botiș, Filaret și Burlă, dar în special Manea, care a marcase de două ori în campionat (la Cluj și Satu Mare) și odată în Cupă (contra Reșiței).

Sâmbătă, contra brașovenilor, puternicul fundaș central a limpezit apele cu golul de 3-1, înscris chiar înainte de ultimul fluier al primei reprize. „Chiar îi ziceam lui Sore (n.a. Botiș) că trebuie să marcăm și noi, fundașii, fiindcă nu am mai făcut-o demult. A fost un gol important, căci a clarificat oarecum lucrurile. După pauză ei nu au mai avut nicio ocazie, noi am fost liniștitți și chiar mai puteam înscrie pe contraatac”, spune fotbalistul de 25 de ani.

Întrebat dacă primele speciale oferite de conducere îi conving pe jucători să tragă și mai tare în play-off, Alex Manea a adăugat: „Când intrăm pe teren nu ne gândim la bani, ci la a fi mai buni decât adversarul. Cu Brașovul am luat trei puncte importante pentru clasament, dar nu vrem să ne oprim aici. Adunând rezultate bune, sperăm că vom promova”.

VEZI un FOTOREPORTAJ de la meciul UTA BD – FC Brașov

Utistul a prefațat pe scurt și deplasarea de la Mioveni: „În fața oricărei formații ce ne-a bătut în campionat avem de luat o revanșă, deci mergem după puncte”.

După desfășurarea primei etape din play-off, Gaz Metan Mediaș și-a păstrat avansul de un punct în fruntea seriei, UTA și Chindia au rămas la egalitate de puncte, în timp ce FC Brașov, FCM Baia Mare și CS Mioveni s-au îndepărtat la încă trei puncte de primele trei clasate.

CITEȘTE și: Chindriș, aproape de prima reușită stagională

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Apr. 2016, 11:30 Actualizat: 11 Apr. 2016, 11:31 Campionat
Pe aceeași temă