Manea amenință că pleacă la iarnă din cauza banilor

31 Oct. 2011, 17:54 Campionat
Manea amenință** că pleacă la iarnă din cauza banilor

Gloria Bistrița a învins lejer pe CSM Râmnicu Vâlcea, scor 4-1 și rămâne pe primul loc în seria de Vest a eșalonului secund. Cu toate acestea, situația la Bistrița nu este nicidecum una perfectă.

„Din păcate situația financiară nu e bună, e destul de grea. Mulți sponsori au plecat odată cu retrogradarea echipei. Eu am avut o discuție cu jucătorii, să tragem în continuare. Nu mă deranjează atât situația mea cât a lor, ei joacă, deci e important să îi plătim. Dacă ne păstrăm la promovare și autoritățile locale nu ne ajută, nu am ce face, trebuie să plec. Se lucrează la proiectul cu societatea pe acțiuni, sperăm să vină sponsori”, a declarat Nicolae Manea, antrenorul Gloriei.

„Timișoara are cel mai bun lot”

Totodată, antrenorul bistrițenilor afirmă că principalul obiectiv pentru formația sa este promovarea, fără să conteze locul pe care îl va ocupa. În același timp, acesta nominalizeată formațiile pe care le consideră contracandidate la promovare.

„Nu consider că suntem cu un pas în Liga I, trebuie să ținem distanța de 6 puncte pe care o avem față de locul 3, ba chiar să o mărim. Contează doar promovarea, nu suntem nicidecum într-o cursă cu Timișoara. Ei au cel mai bun lot, nouă ne-au plecat mulți jucători, dar ne descurcăm bine cu lotul pe care îl avem la momentul de față. Mai sunt multe echipe care emit pretenții, cum ar fi UTA, Gaz Metan, Alba, Vâlcea, ba chiar și Bihorul, chiar dacă nu au avut un parcurs foarte bun până acum”, a mai zis fostul rapidist.

„Nu au fost probleme de arbitraj cu Vâlcea”

Manea a răspuns și declarațiilor patronului lui CSM Râmnicu Vâlcea, Cătălin Rufă, care a sugerat că Gloria ar fi beneficiat de sprijinul arbitrilor în partida de vineri. Tehnicianul consideră că echipa sa ar fi putut câștiga la un scor mai mare partida.

„Nu cunosc personajul care a spus că ne-ar fi ajutat arbitrii. Nu au fost probleme de arbitraj, ba chiar m-a deranjat puțin faptul că ne-am oprit din marcat, le puteam da mai multe goluri. Nu avem nevoie de niciun ajutor din partea arbitrilor”, mai spune antrenorul Bistrițenilor.

„Sper să nu pierdem cu Maramureș”

Deși Gloria se află pe prima poziție în clasament, Manea este de părere că meciul din următoarea etapă, împotriva formației FC Maramureș Baia Mare, va fi unul foarte dificil pentru echipa sa.

„Va fi foarte greu cu Maramureș, e o echipă foarte bună, care a pierdut greu peste tot pe unde a mers. Sper să nu pierdem acest meci, nu va fi deloc ușor”, a conchis Nicolae Manea.

Articol scris de Mihai CINPOERU

31 Oct. 2011, 17:54 Campionat
Pe aceeași temă