Mănăilă a fost la Lupeni

07 Jun. 2009, 18:38 Campionat
Mănăilă a fost la Lupeni

Înaintea începerii partidei dintre Minerul Lupeni și CSM Rm. Vâlcea și-a făcut apariția și fostul antrenor al “minerilor”, Dan Mănăilă, care nu a zăbovit prea mult la această confruntare, plecând după aproximativ 15 minute.

 

Altfel, supărat pe Chițu, consilierul Minerului Lupeni, Petre Gigiu, a vrut să-l schimbe imediat pentru că acesta nu i-a ascultat sfaturile. Chițu a beneficiat de o lovitură liberă, iar în loc să o execute spre careu, cum era dorința antrenorului, acesta a pasat-o unui coechipier, fapt ce l-a enervat la culme pe Gigiu. Chițu însă nu a mai fost schimbat deoarece Gideon i-a făcut semn antrenorului că nu mai poate continua partida, Gigiu neavând de ales și schimbându-l pe Gideon cu Apostol.

 

Antrenorul lupenenilor a putut fi observat și la meciul Minerul – Vâlcea, îmbrăcat într-un tricou pe care era inscripționat cu litere “de-o șchioapă” Al-Hilal. Se știe faptul că acesta a antrenat și tineretul grupării  din Arabia Saudită, Al-Hilal, dar și echipa Hamriya SC din ierarhia eșalonului secund al campionatului Arabiei Saudite.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

07 Jun. 2009, 18:38 Campionat
Pe aceeași temă