Man, „călăul” Brașovului. „Am jucat fotbal și era greu să fim opriți la maniera la care am evoluat”

Marius ANGHEL 10 Apr. 2016, 10:40 Campionat
Man,

După ce etapele precedente l-a „uitat” pe bancă, preferându-l pe Ciprian Rus lângă Curtuiuș, Roland Nagy a ținut să-l aducă din nou în primul „unsprezece” pe Dennis Man, chiar dacă avea în teren trei juniori. Probabil, antrenorul UTA-ei nu a uitat că atacantul de 17 ani și-a adus contribuția la victoria din finalul lui februarie cu o „dublă”, iar alegerea i-a fost răsplătită.

În meciul de sâmbătă cu FC Brașov, din prima etapă a play-off-ului, încheiat cu victoria arădenilor cu 3-1, internaționalul Under 18 a oferit pasa la golul de 1-0 și a înscris pentru 2-1. „Văd că am noroc contra Brașovului, am marcat și astăzi și am reușit și o pasă decisivă. Dar, cel mai mult mă bucură victoria echipei, eu doar încerc să-mi fac datoria când antrenorii îmi acordă o șansă. Am jucat fotbal azi, era greu să fim opriți la maniera la care am evoluat. Important e că am început cu dreptul, vrem să continuăm pe linia asta. Vrem să câștigăm cât mai multe puncte, iar ne ajută Dumnezeu să promovăm cu atât mai bine pentru toată lumea” a spus talentatul utist.

Despre Man a vorbit și Roland Nagy, mai ales că a fost întrebat dacă tânărul său atacant mai poate fi ținut la UTA dacă își continua evoluțiile bune. „Săptămâna trecută, era puțin obosit după acțiunea de la lotul național, dar acum a revenit cu poftă de fotbal și asta s-a văzut pe teren. Are calități, asta știm cu toții, e unul dintre jucătorii noștri tineri care deja pot face diferența. El, dar și ceilalți tineri din lot se lasă antrenați, ascultă și asta se reflect în rezultatele echipei. Mai departe, nu depinde de mine sau de stafful tehnic dacă Man sau orice alt fotbalist poate fi ținut la club. Ofertele vin eventual la conducere, ea le analizează și va decide”, a punctat antrenorul „alb-roșiilor”.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Apr. 2016, 10:40 Campionat
Pe aceeași temă