Mai e derby? Biletele pentru ACS Poli – UTA se vând doar în ziua meciului

Marius ANGHEL 29 Aug. 2018, 15:06 Campionat

Sâmbătă se va consemna un nou „episod” din serialul confruntărilor fotbalistice dintre Timișoara și Arad, orașe ce își dispută și data organizării primului meci de fotbal de pe teritoriul actual al României. ACS Poli, formație cu care ultrașii „Bătrânei Doamne” nu consideră că au o rivalitate reală, va juca cu echipa antrenată de Ionuț Popa, UTA. Teoretic, un derby al Vestului, dar biletele se pun în vânzare doar în ziua jocului.

Clubul timișorean a anunțat miercuri după-amiază că biletele se vând doar sâmbătă: „Biletele de intrare pentru meciul Poli Timișoara – UTA, programat sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 13:30, în etapa a 5-a din Liga 2 Casa Pariurilor, vor fi puse în vânzare la casieriile de la stadion, în ziua meciului. Punctele de distribuire ale tichetelor sunt situate în zona tribunei 0, respectiv zona peluzei nord. Prețurile biletelor sunt cele stabilite la începutul sezonului”, se arată pe site-ul clubului.

ACS Poli, fosta echipă unde a fost antrenor Ionuț Popa, este deținătoarea brandului originalei Politehnica Timișoara.

Galeria arădeană încă nu a anunțat nimic oficial

Cele mai ieftine bilete sunt la Peluza nord și Tribuna 2, unde un bilet costă 10 lei. La Tribuna 1, un bilet costă 15 lei, iar la Tribuna 0 – 20 de lei. Un bilet la loje costă 50 de lei.

Deocamdată, galeria utistă nu a anunțat dacă se va deplasa organizat la meci sau nu. Cert este că sâmbăta trecută, la meciul cu Ripensia, un băiat strângea bani pentru coregrafia de meciul cu Poli.

Cele două echipe s-au întâlnit în barajul de promovare/menținere în Liga 1. La Timișoara în tur, alb-violeții au câștigat cu 2-1, iar la Șiria, în retur, cu 3-1.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 29 Aug. 2018, 15:06 Campionat
Pe aceeași temă