„Mai am două luni de suspendare și sper să ajung din nou la națională!”

13 Sep. 2012, 17:03 Campionat
„Mai am două luni de suspendare** și sper să ajung din nou la națională!

Jucătorul echipei FC Argeș Leonard Manole a jucat mai multe partide sub tricolor fiind component al echipei naționale under 19, dar în urma unui scandal ce a izbucnit după participarea echipei noastre la turneul de calificare pentru Campionatul European, jucătorul piteștean a fost suspendat timp de șase luni. În ciuda faptului că și-a susținut tot timpul nevinovăția, piteșteanul a rămas cu suspendarea, dar acum este pregătiți să revină în forță la echipa națională.

Cât timp mai ai până revii la echipa națională?
Mai am două luni de suspendare și sper să revin cât mai repede la echipa națională a României pentru că acesta este visul oricărui jucător și eu am și mai multe de demonstrat.

Crezi că este posibilă o nouă convocare a ta?
Fără discuție pentru că eu știu că pot să fac meciuri bune și mă pot antrena foarte bine. Știu foarte bine ce am de făcut și dacă mă voi pregăti foarte bine voi reveni la lotul național.

Ai o motivare suplimentară?
A fost această suspendare pentru care chiar nu mă consider vinovat. Am tot susținut că nu am făcut nimic și nu mi-a picat nici mie bine această suspendare, dar sper ca de acum înainte să am meciuri foarte bine și să ajut și echipa națională a României.

La echipa de club cum merg lucrurile?
Avem un moral foarte bun după victoria cu Râmnicu Vâlcea pentru că acel succes a picat foarte bine și pentru noi. Am făcut acolo un meci foarte bun și cred că a fost un succes mai mult decât meritat. Am jucat bine și cred că este foarte bine că a venit un joc foarte bun și pentru noi.

Aveți o încredere mai mare de acum înainte?
Este un succes de moral, dar nici nu trebuie să exagerăm. Campionatul este o competiție lungă și cu o victorie nu se face primăvară. Noi trebuie să ne concentrăm la fiecare joc în parte și la final tragem linie și vedem unde ne aflăm. Avem o încredere mare și cred că putem duce sus echipa.

Câte goluri vrei să marchezi?
Vreau să marchez și eu de multe ori, dar nu îmi fac un obiectiv clar din a marca un anumit număr de goluri. Important este să câștigăm noi, la meciul cu Vâlcea a venit primul gol de la Negoiță, nu are importanță cine marchează, măcar să ajungem în situația în care să ne permitem să ne luptăm pentru titlul de golgheter al echipei.

Sursa: FC Argeș

13 Sep. 2012, 17:03 Campionat
Pe aceeași temă