Luceafărul nu va mai juca la Oradea. Președintele clubului explică decizia: „A fost alegerea jucătorilor și le-am respectat-o”

Marius ANGHEL 11 Oct. 2017, 14:47 Campionat
Luceafărul nu va mai juca la Oradea.** Președintele clubului explică decizia:

Luceafărul Oradea nu va mai juca pe stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea meciurile de pe teren propriu din campionatul Ligii 2. Jucătorii și stafful tehnic al echipei bihorene au cerut conducerii clubului ca următoarele partide din campionat să fie desfășurate la Sânmartin, la baza sportivă Luceafărul Felix.

Primul meci din acest sezon al Ligii 2 desfășurat de Luceafărul pe stadionul din Sânmartin va avea loc chiar la finalul acestei săptămâni. În etapa a 12-a, echipa bihoreană va primi vizita celor de la CS Afumați, sâmbătă, de la ora 11:00. Intrarea spectatorilor la meci este gratuită.

Președintele clubului Luceafărul, Lucia Vladimirescu, a explicat această decizie. „Începând de sâmbătă jucăm pe stadionul din Sânmartin. S-a luat decizia asta pentru că acolo fac băieții antrenament, cunosc bine terenul, e mai bun. A fost alegerea lor. Au solicitat și le-am respectat decizia. Sperăm ca în urma acestei mutări să avem mai multă baftă, în rezultate”, a spus Lucia Vladimirescu.

După 11 etape desfășurate în campionatul Ligii 2, în care Luceafărul a jucat doar 10 meciuri și pe unul l-a pierdut la „masa verde” pentru neprezentare, echipa bihoreană a acumulat o victorie, patru egaluri și șase înfrângeri, are un golaveraj negativ, 14-21, și deține doar 7 puncte, fiind la egalitate cu ultima clasată CS Balotești, grupare care stă însă mai rău la golaveraj.

În etapa a 12-a, Luceafărul joacă pe teren propriu, la baza sportivă de la Sânmartin, acolo unde elevii lui Cristian Dulca se și antrenează zilnic, cu CS Afumați, echipă aflată pe locul 13, cu 13 puncte.

Meciurile din acest sezon ale Luceafărului, desfășurate la Oradea, pe stadionul „Iuliu Bodola”, și numărul spectatorilor prezenți în tribune:

Etapa 1: Luceafărul Oradea – Sportul Snagov 1-1 – 300 spectatori
Etapa 2: Luceafărul Oradea – Ripensia Timișoara 1-2 – 500 spectatori
Etapa 4: Luceafărul Oradea – Dacia Unirea Brăila 3-4 – 1.000 spectatori
Etapa 6: Luceafărul Oradea – Chindia Târgoviște 2-1 – 900 spectatori
Etapa 8: Luceafărul Oradea – Academica Clinceni 1-1 – 650 spectatori
Etapa 10: Luceafărul Oradea – AFC Hermannstadt 0-0 – 500 spectatori

Reamintim că după ce clubul Luceafărul Oradea a fost preluat de noii conducători, după etapa a 5-a, Consiliile Locale ale orașelor Petroșani și Motru au aprobat primirea clubului bihorean să își desfășoarele meciurile din campionatul Ligii 2 pe stadioanele pe care le dețin, însă mutatea Luceafărului în respectivele locații nu s-a realizat până acum.

În altă ordine de idei, Luceafărul și-a rezolvat și problema antrenorului principal, după mai bine de o lună. Conducerea clubului a ajuns la un acord cu Cornel Țălnar în privința rezilierii amiabile a contractului, astfel că de etapa trecută, din meciul cu CS Balotești, echipa îl are antrenor principal pe Cristian Dulca, acesta nemaifiind secund.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Bihon.ro

Marius ANGHEL 11 Oct. 2017, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă