Lotus ofilit la Chiajna

Liga2.ro 14 Mar. 2009, 19:08 Campionat

Stadionul Concordia din localitatea Chiajna a găzduit azi meciul dintre echipa locală și „misterioasa” Lotus Băile Felix, finalizat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

Criza de identitate cauzată de schimbarea de nume, sediu, lot și tot ce s-a mai putut modifica la oaspeți în această pauză de campionat s-a văzut și pe teren, în partida de la Chiajna.

În prima repriză a disputei, elevii lui Dumitru Bolborea și-au „așezat” tabăra la poarta lui Coșa și au uitat să mai plece de acolo. Jocul foarte slab al oaspeților i-a permis tânărului goalkeeper al gazdelor să se odihnească pe tot parcursul primelor 45 de minute ale meciului…Păcat că nu își luase și un șezlong de la cabine.

Cu o echipă decimată de accidentări și suspendări, gazdele s-au jucat cu ocaziile la poarta lui Coșa, începând cu șuturi trase în portar în situații de 1 la 1 și culminând cu bara lui Danteș din minutul 13. Centralul Ionuț Neagu a iscat nemulțumiri în rândul gazdelor pentru faultul dur al lui Florin Matei asupra lui Ștefan Pop din minutul 37, rămas nesancționat.

Baricada oaspeților a căzut după pauză, în minutul 47, prin golul lui Ștefan Pop, după o pasă perfectă a lui Ciubotariu. Bucuria ilfovenilor a fost umbrită de Stativă care a văzut roșu în minutul 54 după un presupus cot în gură “servit” lui vora. Până la final, oaspeții au mai avut câteva tresăriri de orgoliu, dar prea slabe ca să poată schimba soarta meciului.

În ultimele secvențe ale partidelui, oaspeții au egalat la „roșii” după ce Cârlogea a fost eliminat pentru două galbene.

De altfel, centralul din Poenari a avut lipici la cartonașe, bifând și vreo 10 cartonașe galbene la capitolul realizări personale.

După trei meciuri în care a “obținut” tot atâtea eșecuri, hibridul moldavo-bucureștean care evoluează sub numele de Lotus nu dă niciun semn că a meritat efortul de a juca și în retur.

„A fost un joc echilibrat, am avut ocazii mari de tot, dar nu a vrut mingea să intre în poartă . Adversarul de astăzi a fost unul destul de greu pentru că ei se agață de orice joc pentru a se salva, dar băieții mei au fost mai buni și au depus efort din primul până în ultimul minut. Ne-a lipsit foarte mult Diniță, el e un jucător exponențial pentru noi, de asemenea și  Cristian Ungureanu și Marius Oae, ambii accidentați. Începând cu etapa viitoare mă voi putea baza din nou doar pe primii doi. Din păcate, Oae va sta pe tușă cel puțin două luni de zile. M-am obișnuit ca la Chiajna echipa să plece din start „ajutată” de arbitrii, dar important e că se vede adevărul pe teren. Arbitrul a interpretat fault la Stativă și l-a eliminat. El alege și azi a ales în defavoarea noastră.

Am fost foarte supărat pentru jocul trecut de la Dinamo. Lumea nu știe că am avut o situație specială, că am jucat cu trei jucători gripați și am avut și patru suspendați. Suporterii trebuie să încurajeze echipa nu numai la bine, trebuie să ne fie alături mereu, să nu ne mai înjure la toate colțurile pentru că fără susținerea lor nu putem să le oferim tot ce avem mai bun”, a afirmat la finalul meciului tehnicianul Concordiei, Dumitru Bolborea.

Articol scris de Corina MLĂDINOIU

Liga2.ro 14 Mar. 2009, 19:08 Campionat
Pe aceeași temă