„Lordul” cere lămuriri

17 Mar. 2012, 14:04 Campionat

Președintele Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu va cere Federației Române de Fotbal precizări scrise privind felul în care se promovează, funcție de obținerea licenței. „Este bine să se știe, de acum, ca să nu apară speculații, ce se întâmplă, sezonul viitor de liga I. Dacă o echipă de prim eșalon nu ia licența de club profesionist, ce se întâmplă și, la fel, dacă vreuna dintre primele două clasate nu obține licența, ce va urma – merge echipa de pe locul trei din eșalonul secund sau rămâne liga I cu echipe mai puține?”

„Tata Jean” a savurat succesul cu Chindia, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutele de prelungire, spunând că: „există un Dumnezeu, și în fotbal. Administratorul arenei mi-a spus, înainte de meci, că, dimineață, când cei de la Târgoviște au venit să vadă suprafața de joc, discutau între ei că >. Dacă nu apărea aceea gafă a portarului lor, care parcă a ținut cu Bistrița, la aceea fază din ultimele secunde, nu am fi bătut, și mă bucur că am ieșit la suprafață, ca uleiul în apă, pentru că au fost mulți care au dorit ca Gloria să nu câștige acest meci” – spune oficialul bistrițean.

Bistrița a învins Chindia, în primul meci din retur al seriei a III-a, scor 1-0, printr-un gol marcat de Curtuiuș, în minutul 3 de prelungiri, la o gafă a portarului Perianu.

Articol de Marian DIMA

17 Mar. 2012, 14:04 Campionat
Pe aceeași temă