Liviu Mihai: „Am avut emoții, practic mă întâlneam cu frații mei”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 18:40 Campionat
Liviu Mihai:**

Meciul dintre Unirea Slobozia și CSMS Iași, scor 0-2, a fost unul special pentru mijlocașul Liviu Mihai. Cel mai bun jucător al Unirii până înaintea pauzei competiționale, plecat în iarnă la Iași, a revenit să joace în orașul în care spune că se simte ca acasă, de data aceasta chiar împotriva „fraților lui” de la Slobozia. Și a făcut-o perfect, fiind de departe cel mai bun jucător de pe teren, autor al celor două goluri.

„A fost un meci greu, un meci de angajament și mă bucur că am reușit să câștigăm. Am întâlnit o echipă bună, eu îi știam pe băieți câtă dăruire pun pe teren la fiecare meci. Chiar dacă foștii mei colegi sunt obișnuiți cu terenul acesta greu de la meciurile de acasă mă bucur că noi ne-am adaptat mai repede decât ei, am înscris de două ori până la pauză și ne-am făcut meciul mai ușor. Am avut emoții, practic mă întâlneam cu frații mei, dar am reușit să le depășesc, am marcat de două ori la poarta la care dădusem goluri și pentru Unirea Slobozia, mi-am făcut un cadou frumos pentru ziua mea care va fi peste câteva zile. Sunt bucuros că spectatorii nu m-au uitat și m-au aplaudat atunci când am ieșit de pe teren, eu mă simt ca acasă aici la Slobozia.”, a spus la finalul partidei mijlocașul.

Pe lângă cele două goluri marcate, Liviu Mihai a plecat de la Slobozia și cu buza umflată în urma unui contact avut chiar cu fostul lui coleg de cameră, atacantul Emil Nanu: „A fost o fază de joc la mijlocul terenului în care fratele meu Nanu era să-mi dea dintele jos, dar astfel de lucruri se mai întâmplă într-un meci de fotbal, un joc de bărbați.”

Articol și foto de Petronel TUDOR

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 18:40 Campionat
Pe aceeași temă