Lincar: „Nu eu contest la FRF și la TAS, ci clubul CSM, conducerea”

Mihai Andries 05 Jun. 2014, 23:00 Campionat
Lincar:**

După ce oficialii clubului ASA Tg.Mureș au fost bruscați în Bănie, cei de la Vâlcea se tem că vor avea parte de același tratament sâmbătă, la Craiova. Cum se știe, CSM a contestat la FRF dreptul de promovare al adversarei de sâmbătă, CS U Craiova și mâine așteaptă verdictul Comisiei de Disciplină. Astfel, antrenorul vâlcenilor, Erik Lincar speră să nu aibă parte la Craiova de tratamentul suburban pe care l-au îndurat Daniel Stanciu și ceilalți oficiali ai ASA Tg.Mureș.

„Nu eu contest la FRF și la TAS, ci clubul CSM, conducerea. Vâlcea ar fi contestat la TAS indifererent cine era antrenor. Eu am antrenat la Craiova patru etape și am o relație bună cu cei de acolo” a spus Lincar. Fostul stelist i-a reproșat pe un ton injurios corespondentului ProSport declarațiile făcute tot de el la conferința de presă susținută după jocul cu FC Olt în privința contestației dreptului de promovare al Craiovei.

Până la Craiova, însă, tehnicianul are probleme cu fanii vâlceni, pe care i-a înjurat la finalul partidei cu Metalul Reșița și de care se plânge la fiecare conferință de presă. Fanii din Zăvoi au reacționat imediat și i-au sugerat tehnicianului să revină la Tulcea și Craiova, acolo unde probabil Lincar a fost aclamat la fiecare joc. După ce a negat toată săptămâna trecută că a înjurat spectatorii, Lincar a fost obligat ieri să recunoască, atunci când un martor i-a explicat clar că a auzit jignirile.

Culmea este că, după jocul cu FC Olt, tehnicianul vâlcenilor a afirmat public că va lua măsuri împotriva unui tânăr jucător, care a cedat și el nervos și s-a contrat cu suporterii. Împotriva lui Lincar, însă, cine ia măsuri?

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Mihai Andries 05 Jun. 2014, 23:00 Campionat
Pe aceeași temă