Lincar: „Mă așteptam să fim mai agresivi și mai hotărâți”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 07 Sep. 2014, 15:00 Campionat
Lincar:**

După jocul modest contra Mioveniului, antrenorul Vâlcii, Erik Lincar aștepta din partea elevilor săi mult mai multă agresivitate.

„Am întâlnit o echipă, care, după înfrîngerea de acasă, a venit foarte motivată să recupereze puntctele, noi am început foarte bine jocul, am avut în primul sfert de oră 2-3 situații de a marca, nu s-au materializat, apoi am început să cedăm mijlocul terenului, unde și Mioveniul are jucători de valoare. În Liga 2, din câte am observat, în ultimul timp, în multe situații, se marchează din faze fixe, noi ne-am apărat destul de bine, exceptând ultima fază, din final, am avut și noi situațiile noastre de a marca, dar, cum spuneam, fiecare joc va fi extrem de echilibrat. Nu sunt mulțumit de jocul echipei mele, echipa adversă, mai ales în repriza a doua, a încercat să ne prindă pe contraatac, a și reușit în 2-3 situații, când a avut ocazii bune de a marca, sper ca evoluția noastră să se îmbunătățească pe viitor. Briceag și Câju au suferit accidentări, de aceea am făcut și azi multe modificări care nu erau în plan, dar trebuie să te adaptezi și cei care intră, trebuie să o facă foarte bine, să înlocuiască cu brio. A fost primul joc acasă, mulți jucători au avut o stare de neînțeles, nu vreau să dezvolt, dar mă așteptam să fie mult mai agresivi și mai hotărâți, dar sunt meciuri și meciuri, la Pâncota, pe un teren mult mai prost, am alergat bine, am pus presiune pe final pe adversar. Acum a fost total invers, am început bine jocul și apoi ne-am cam stins, nu am reușit să mai jucăm ce mi-aș fi dorit” a declarat Erik Lincar.

Tehnicianul consideră că jocul din etapa viitoare, tot pe teren propriu, cu ACS Poli Timișoara, devine foarte important în lupta pentru promovare.

„Noi, după experiența de azi, trebuie să fim foarte concentrați și foarte hotărâți cu Timișoara, e un joc pe care trebuie neapărat să îl câștigăm, dacă nu, Poli se detașează și va fi greu ca cineva să îi mai încurce. S-ar putea să mai vină un jucător, mai ales că și Izvoranu a plecat, el era fundaș central de picior stâng, Pîrvulescu a revenit, dar este fundaș central de picior drept, vom analiza bine situația, să vedem de ce jucători mai avem nevoie. Eu mizez pe forța grupului și să jucăm mai bine în deplasare la Slatina, mai ales că ironia sorții, noi mereu am adus punctele de afară, dar acasă ne-am cam chinuit” a comentat Lincar

 

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 07 Sep. 2014, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă