Lincar după înfrângerea în fața CSM-ului: „Fotbalul a fost nedrept cu noi”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 17:45 Campionat
Lincar după înfrângerea în fața CSM-ului:**

Antrenorul Erik Lincar a suferit cu Damila primul eșec pe teren propriu și crede că delegarea unui central din Râmnicu Vâlcea, respectiv Teo Crăciunescu a fost o soluție neinspirată.

„Singura mea întrebare este de ce s-a delegat o brigadă din Vâlcea? Asta nu înțeleg, pentru că sunt anumite simpatii, chiar nu trebuia, putea să arbitreze oricine din țară, mai ales că este presiune și pentru arbitri. Teo rămâne u arbitru foarte corect, care nu poate fi suspectat de ceva, dar ca fiecare, are și zile mai puțin bune”, a spus după joc Lincar.

Tehnicianul spune că, după aspectul jocului, alb-verzii meritau mai mult. „Nu meritam să pierdem, dar, în fotbal, așa se întâmplă dacă nu marchezi, am avut situația foarte bună cu Lircă, iar în faza următoare am luat gol. Este păcat că nu am câștigat, jucătorii mei sunt afectați, dar ăsta este fotbalul, a fost un pic nedrept cu noi.

Felicit CSM, și ei și-au dorit mult, mai ales că sunt într-o zonă periculoasă a clasamentului, Dacă suntem cu adevărat  bărbați, mergem și câștigăm la Pitești, chiar dacă nu va fi ușor. Nivelul meciului a fost destul de scăzut, dar s-a simțit puțin și presiunea acestui joc. Ai multe de învățat din eșecuri,mai ales cei tineri, trebuie să treacă repede peste ele, fotbalul nu se oprește azi, mai sunt 13 etape, vom încerca să ne clasăm pe un loc cât mai bun”.

Tânărul tehnician este dezamăgit de atitudinea publicului de la Drăgășani. „Sunt puțin dezamăgit de fanii din Drăgășani, nu le înțeleg frustrarea de a înjura un jucător ca Voinea, care a făcut ceva pentru această echipă, chiar dacă a avut o evoluție mai modestă, nu merita să fie taxat în acest fel. Simt că aceste public nu este alături de noi, vine ca la teatru de la începutul sezonului, face doar act de prezență. Nu cred însă că Vâlcea e o soluție pentru noi”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 17:45 Campionat
Pe aceeași temă