Licență cu felicitări!

28 May. 2009, 12:36 Campionat
Licență** cu felicitări!

FC Ceahlăul Piatră Neamț este singurul club din România care a primit licență de club profesionist pentru viitorul sezon de ligă 1 cu notă maximă la toate cele 5 criterii de bază ce compun manualul de licențiere. Cu o bază sportivă de invidiat, arenă „Ceahlăul” este la oră actuală cea mai modernă în momentul de față din România. Situația administrativă a clubului este bine structurată, criteriul financiar fiind îndeplinit fără probleme spre deosebire de alte cluburi care au avut emoții la acest criteriu, primind licență la comisia de apel.
 
Cum și criteriul sportiv, cel determinant a fost îndeplinit, promovarea matematică fiind realizată cu 4 etape înainte de final, gruparea de sub Pietricică se pregătește intens încă din finalul acestui sezon de ligă a 2-a pentru a face față cu succes în ligă 1 în campionatul viitor care va debuta la 1 august.
 
 Menționam că dosarul de licențiere a formației FC Ceahlăul Piatră Neamț a fost depus de conducerea adminstrativa a clubului în data de 26 martie a acestui an, fiind prima echipă din România care a primit răspunsul favorabil fără nici un fel de emoții.

 

Articol scris de Dan EȘANU

28 May. 2009, 12:36 Campionat
Pe aceeași temă