Liberty, doar egal acasă

17 May. 2009, 15:15 Campionat
Liberty, doar egal acasă

Într-un meci care a contat pentru etapa a 30-a a ligii a doua, la Salonta s-au înfruntat echipa locală Liberty și Minerul Lupeni. Meciul a fost unul destul de tacticizat, în care gazdele au încercat multe, însă s-au lovit mereu de apărarea bine organizată a echipei conduse de Petre Gigiu. Tabela a rămas neschimbată, la fel ca și la începutul jocului, și astfel minerii câștigă un punct mare, care le aduce liniștea pe final de sezon.
 
Deși Liberty era considerată mare favorită, și venea după victoria incredibilă de la Târgu Mureș (0-3), nu a reușit să se impună, iar acest lucru l-a nemulțumit pe antrenorul Gheorghe Ghiț: “Ne-am avut multe ocazii, dar nu am reușit să le fructificăm și am făcut doar 0-0. Se pare că nu am reușit să le insuflu băieților aceeași încredere și ambiție ca și la meciul cu Târgu Mureș. Încă le stătea poate gândul la acel meci.” a declarat tehnicianul.
 
Totuși acest egal nu îi dă emoții pe finalul campionatului antrenorului bihorean: “Matematic am putea avea probleme, dar practic nu cred că se poate pune în discuție retrogradarea.” a încheiat Ghiț.

 
Articol scris de Gabriel MORARIU
 

17 May. 2009, 15:15 Campionat
Pe aceeași temă