„Leul” a pus capăt seriei negre a „șoimilor”. „Avem șanse importante de salvare. Doar Vâlcea a scăpat de emoții”

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 13:58 Campionat

Cel de-al cincilea gol stagional al lui Alex Leucuța a pus capăt seriei negre a celor de la Șoimilor Pâncota, 0-1 cu Metalul. La Reșița, mijlocașul ofensiv a marcat cu un șut plasat după centrarea lui Issa, chiar înainte de pauză.

„Chiar dacă am câștigat la limită, eu cred că nimeni nu ne poate contesta victoria. Am fost echipa mai bună, mai matură și mai motivată. Prima repriză ne-a aparținut clar, pe lângă două-trei ocazii am și marcat, doar că am căzut puțin după pauză. Gazdele au avut și ele două-trei situații, dar nimic important. Chiar dacă am jucat cu Reșița, echipa de pe ultimul loc, erau importante punctele și mai puțin scorul. Să nu uităm că intrasem și noi într-o pasă proastă, iar această victorie ne dă moral și încredere”, spune fotbalistul, trimis în atac lângă Marius Ion de Zsolt Muzsnay.

Dar, fostul utist spune că a venit mult în spate pentru a-și lua mingi, dar și pentru a evita, pe cât posibil, contactele cu fundașii adverși. „Se știe că veneam după o fractură la unul dintre degetele mâinii și mi-era puțină teamă de o nouă lovitură. Dar, eu zic că mi-am făcut treaba și venind din linia a doua, fiind obișnuit cu acest post de pe vremea când jucam pentru Iași sau UTA”, mai spune „șoimul” originar din Ineu.

Golgheter al echipei, la egalitate cu George Pirtea, Alex Leucuța crede că Pâncota e încă în obiectiv. „Avem șanse importante de salvare, fie că o vom face direct sau după un baraj. Doar Vâlcea a scăpat de emoții, în rest Olimpia și Universitatea sunt acolo lângă noi. Săptămâna viitoare chiar mergem la Cluj, unde vom încerca să profităm de problemele lor. Au schimbat antrenorul, am înțeles că sunt și probleme financiare, deci trebuie să scoatem ceva din acest meci”, a încheiat cel alintat „Leu”” de colegi.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 13:58 Campionat
Pe aceeași temă