„Leoparzi” norocoși

04 Apr. 2009, 20:56 Campionat

CFR Timișoara a spart ghinionul de 12 runde fără victorie, profitând de accidentarea singurului portar valid al oaspeților.

După câteva atacuri eșuate ale gazdelor, „sârmarii” au prins curaj și puteau deschide scorul prin Grigoroșcuță în minutul 29. Două minute mai târziu, Sancira reușește să înscrie în urma unei pătrunderi a lui Fertea și bănățenii păreau condamnați.

Repriza a doua însă debutează cum nu se poate mai rău pentru fosta „ISCT”. Era minutul 47 când la o fază confuză, Pecarov reușește să trimită pe spate în poartă, iar portarul Fekete cade rău, suferind o comoție. Locul acestuia în poartă este luat de fundașul dreapta Iancu, însă acesta nu a dovedit calități de portar. Moralul se schimbă, șase minute mai târziu, Geamăn reușește să aducă CFR-ul în avantaj. Primul său gol în alb-vișiniu a semănat mai mult cu o prelungire a unei pase în poartă. Szekely la scurt timp, Pecarov din nou și apoi Neagoie înscriu din apropiere, trecând printr-o apărare lipsită de încredere. „Portarul” Iancu a reușit să respingă doar un șut slab.

La 5-1, Mechel beneficiază de un penalty, însă cel mai bun om al lor, Sancira trimite puternic în transversală, definiția deznădejdii. Pe final, Perde scade din diferență, erau însă momentele când gazdele și-au permis să mai introducă un junior pe teren. Jocul de azi reprezintă astfel o gură de oxigen pentru „feroviari”, care continuă lupta pentru rămânerea în eșalonul secund.

„Așteptam de mult victoria asta. Am avut șansă că nu au avut portar de rezervă. Am început greu, curând sper că vom juca ce trebuie. Nu pot să uit prestațiile de până acum”, Florin Bugar, antrenor CFR Timișoara
 

 

articol scris de Cornel Biholari

04 Apr. 2009, 20:56 Campionat
Pe aceeași temă