Leo Grozavu: „A fost un meci de factură modestă”

10 Sep. 2011, 16:37 Campionat
Leo Grozavu:**

După ce etapa trecută a învins în ultimul minut Gloria Buzău, astăzi, CSMS Iași a obținut, în deplasare, doar un 0-0 contra ilfovenilor de la FC Snagov. Echipa din Copou nu a reușit să înscrie niciodată în poarta lui Baruch, chiar dacă adversarul primise în ultimele trei jocuri zece goluri fără să marcheze măcar odată.

La finalul jocului, managerul general al ieșenilor, Leo Grozavu, era extrem de supărat pentru jocul slab practicat la Ghermănești de fotbaliștii antrenați de Ionuț Popa. „A fost un meci de factură modestă. Două echipe crispate. Nu am jucat ceea ce doream, nu știu din ce cauză, nu vă pot spune în momentul ăsta. Avem problemele noastre. M-au nemulțumit mai multe lucruri, dar nu le fac publice. Nu fac publice nemulțumirile.” a spus oficialul.

Cât despre viitoare soluții pentru îmbunătățirea jocului, managerul speră ca totul să se rezolve de la meci la meci. Totodată, Grozavu nu se gândește deloc la înlocuire lui Ionuț Popa, după ce în startul acestui sezon l-a dat afară pe Marius Baciu. „E clar că m-a nemulțumit jocul echipei, dar ce să facem, încercăm să-l îmbunătățim de la joc la joc.”

CSMS Iași se clasează la finalul celei de-a patra etape pe poziția a patra, cele 7 puncte acumulate până în acest moment aducând-o la egalitate cu Astra II Giurgiu.

Articol și foto de Marius ANGHEL

10 Sep. 2011, 16:37 Campionat
Pe aceeași temă