Leasă: „Baciu să rămână antrenor până la terminarea play-off-ului și să nu se mai gândească la cum trebuia să fie pe locul 1”

Mihai Andries 07 Mar. 2015, 00:45 Campionat
Leasă:**

Comentariile făcute în presa locală de către principalul Academicii Argeș Pitești au stârnit o reacție și din partea managerului general al echipei FC Voluntari, Dan Leasă. Acesta s-a arătat indignat de declarațiile lui Marius Baciu și a ținut să facă niște precizări pe marginea acestora.

„Până acum am evitat să dau declarații în presă despre parcursul din acest sezon al echipei noastre, însă atunci când cineva se ia de stafful Voluntariului, de munca unor băieți minunați, care au dat totul pe teren, sunt nevoit să apăr imaginea clubului. Nu este normal așa ceva și nu este fair-play să îți cauți scuze în curtea vecinilor” a declarat oficialul ilfovenilor

„Așa aș putea să îl întreb și eu cum a ajuns în seria asta Academica sau Clinceni sau Buftea sau cum s-o mai numi echipa sa. Mioveniul joacă la Pitești și e în seria a doua. Deci geografic, nu avea ce să caute în prima serie, în timp ce Fortuna a fost obligată să se mute dincolo. Dar noi nu ne-am plâns de asta și ne-am văzut de jocul din teren.” a continuat acesta.

Amuzat că Marius Baciu a declarat că stă și se gândește că, fără greșelile de arbitraj împotriva piteștenilor, Academica ar fi trebuit să fie pe locul 1, Leasă i-a transmis un mesaj acestuia.

„Să nu se mai gândească la cum trebuia să fie pe locul 1. Nu de alta, dar dacă mai stă mult pe gânduri ar putea ajunge cu ele și în cupele europene. În rest, eu îi doresc lui Baciu să rămână antrenor până la terminarea play-off-ului” au fost cuvintele conducătorului Voluntariului.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

Mihai Andries 07 Mar. 2015, 00:45 Campionat
Pe aceeași temă