Laszlo Balint ține Snagovul pe loc promovabil: „Aceasta este mica cheie a parcursului nostru de până acum”. Ce obiectiv are Sportul și cui i-a fost dedicată victoria cu ACS Poli

Marius ANGHEL 17 Sep. 2018, 13:25 Campionat

Cei de la Sportul Snagov au avut ocazia să facă poza victoriei pe gazonul de pe „Dan Păltinișanu”, după ce s-au impus cu 2-1, duminică, în fața celor de la ACS Poli.

Antrenorul Laszlo Balint a recunoscut că echipa sa a jucat slab, deoarece ilfovenii nu au arătat ca ocupanta locului secund. Totuși, tehnicianul a vorbit despre unitatea grupului și i-a dedicat victoria fostului jucător al celor de la ACS, Robert Elek, ajuns acum la Snagov, care s-a accidentat grav în timpul săptămânii, în meciul de Cupa României.

Balint a fost fair-play când a făcut radiografia meciului. „Sunt trei puncte extraordinare. Clasamentul este foarte echilibrat, oricine poate învinge pe oricine și aceste cu aceste trei puncte rămânem în plutonul fruntaș. Am avut și un pic de șansă, în ultimele secunde am avut foarte mari emoții, dar important este că s-a terminat cu bine. Am avut o primă repriză slabă, am marcat două goluri din faze fixe. Sunt bucuros pentru că au fost faze lucrate, execuțiile au fost bune. Am avut multe momente în care am suferit ca joc, asta și datorită adversarului, o echipă cu jucători tineri, plini de entuziasm, pasiune, elan. Astăzi am suferit în defensivă, s-a dovedit că ACS Poli are jucători care ne pot pune probleme, am și luat golul în urma unui astfel de moment. Pentru mine este important că am fost pragmatici și am luat cele trei puncte”, a precizat antrenorul Snagovului.

Victorie pentru Elek din partea unui vestiar unit

Sportul nu a avut șapte rezerve pe foaie la acest meci și din cauza problemelor de lot. O importantă absență va fi cea a lui Robert Elek, care joi s-a operat după ce a suferit o fractură de platou tibial în partida de la Slobozia, din Cupa României, după ce a marcat.

„În a doua repriză a trebuit să facem unele improvizații, nici nu am avut foarte multe soluții pe bancă. Mă bucur că echipa a reacționat. Vreau să dedicăm victoria lui Robert Elek, accidentat la meciul de Cupă. Ne-am gândit la el când am intrat pe teren. Eu cred că este o mică cheie a parcursului nostru de până acum, faptul că suntem foarte uniți. Într-un fel, mă felicit pentru că am reușit să aduc foarte mulți jucători de caracter. Știu că este un clișeu, dar la noi este valaibl, suntem o mică familie”, a povestit Laszlo Balint.

Obiectivul nu este promovarea

Tehnicianul formației care își dispută meciurile de pe teren propriu la Ghermănești, sat din comuna Snagov, spune că Sportul nu are fixat ca obiectiv promovarea.

„Suntem conștienți că suntem un club mic, că în acest campionat sunt cluburi foarte bine organizate, care au în spate orașe mari: Petrolul, U Cluj, FC Argeș, care cu toate că au probleme de ordin juridic, sunt o echipă foarte bine închegată. Chiar și ACS Poli, care, din păcate, a intrat acum în insolvență. Îmi pare sincer rău că Timișoara nu are echipă în prima ligă”, a mai spus Balint.

După șapte etape, Sportul Snagov se clasează pe locul 2 în Liga 2, cu 17 puncte acumulate. Etapa următoare joacă pe teren propriu, cu UTA Arad.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 17 Sep. 2018, 13:25 Campionat
Pe aceeași temă