Laszlo Balint se așteaptă la un meci frumos cu ACS Poli. „Nu este nici pe departe resemnată cu situația din clasament. Noi vrem prima victorie în deplasare”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2019, 09:52 Campionat
Laszlo Balint se așteaptă la un meci frumos cu ACS Poli.**

Metaloglobus vrea să compenseze cu o victorie în deplasare egalul înregistrat pe teren propriu cu Ripensia (1-1), din weekendul trecut, când a făcut primul pas greșit acasă în acest an. După ce n-a reușit nici cu „lanterna roșie” Dacia Unirea (2-2), echipa antrenată de Laszlo Balint încearcă, acum, împotriva penultimei clasate din Liga 2, ACS Poli, să obțină primul succes pe un teren „străin”, după ce în precedentele trei deplasări a făcut doar egaluri.

Trupa bucureșteană nu crede că ACS Poli s-a resemnat cu gândul că nu se mai poate salva de la retrogradare, drept dovadă și ultimele trei rezultate, în care nu a pierdut, astfel că se așteaptă la un meci greu miecuri, de la ora 15:00, la Timișoara, pe stadionul Electrica.

„Ne vom deplasa la Timișoara, pe terenul unei echipe care nu este nici pe departe resemnată cu situația din clasament și care încă speră la salvarea de la retrogradare. Au și un moral bun, au câștigat cinci puncte în ultimele trei partide. Noi tratăm acest meci la fel ca pe toate celelalte, cu gândul să scoatem maxim, însă ne dorim foarte mult să bifăm prima noastră victorie în deplasare în această primăvară! Ne confruntăm în continuare cu probleme de lot, din păcate și la meciul cu Ripensia am avut puține soluții ofensive pe bancă, dar asta nu e o scuză, trebuie să găsim cea mai bună formulă de joc, chiar dacă asta presupune să facem improvizații. Îi simt pe băieți motivați și conștienți de importanta punctelor puse în joc, atât pentru noi cât și pentru adversari, probabil va fi un meci frumos, din care sper să ieșim învingători”, a spus Laszlo Balint.

Dacă ACS Poli e abia pe locul 19, cu 19 puncte, la 12 puncte de prima clasată deasupra locurilor retrogradabile, Metaloglobus n-a scăpat nici ea de emoții Ligii 3. Echipa bucureșteană are 34 de puncte, fiind la patru lungimi de ultima clasată în zona roșie.

În meciul tur, Metaloglobus s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, prin golul reușit de Valentin Ghenovici în minutul 71.

Marius ANGHEL 09 Apr. 2019, 09:52 Campionat
Pe aceeași temă