Lăcătuș își ține jucătorii din scurt: „Sper că acest rezultat nu ne va aduce în situația în care să ne luăm nasul la purtare”

Mihai Andries 02 May. 2014, 22:12 Campionat
Lăcătuș își ține jucătorii din scurt:**

CSMS Iași a învins în primul meci al etapei a treia din play-off în deplasare pe FC Clinceni, scor 3-0. Golurile marcate de Pălimaru (37), Liviu Mihai (39) și Olah (59-pen.) au adus victoria și toate cele trei puncte echipei antrenată de Marius Lăcătuș. La sfârșitul jocului, antrenorul ieșenilor s-a declarat mulțumit nu numai de rezultat, ci și de jocul echipei sale. În același timp, „Fiara” le-a transmis jucătorilor că vor trebui să rămână cu picioarele pe pământ în perioada următoare.

„Este important că am reușit să câștigăm un meci în deplasare contra unei candidate la promovare. Ce mă bucură este faptul că acest rezultat a venit în urma unui joc foarte bun. Nu știu dacă am scăpat de Clinceni. Noi tratăm toate meciurile la fel de serios. Din păcate, nu întotdeauna reușim să scoatem maximum din meciuri. Sper ca acest rezultat nu ne va aduce în situația în care să ne luăm nasul la purtare”, a declarat Lăcătuș.

„Mai sunt și oameni care nu mereu îți doresc binele și nu te apreciază”

Etapa viitoare, Iașiul va primi vizita Rapidului. Cum runda este intermediară, meciul se va juca miercuri. Lăcătuș a vorbit și despre rivalitatea dintre el și clubul din Giulești.

„Nu am meciuri speciale. Pe mine mă interesează să acumulăm cât mai multe puncte și să ne asigurăm cât mai repede promvoarea. Pentru mine important este jocul echipei”, a spus Lăcătuș, care a completat: În viață nu poți fi iubit de toată lumea. Mai sunt și oameni care nu mereu îți doresc binele și nu te apreciază. Asta nu înseamnă că eu am avut sau am ceva cu cei din galeria Rapidului. Au trecut mulți ani de la confruntările cu Rapid și deja nu mă mai afectează absolut nimic”.

Articol scris de Mădălin RĂ‚DUCU
Foto de Alexandru HOJDA
 

Mihai Andries 02 May. 2014, 22:12 Campionat
Pe aceeași temă