Lăcătuș: „A fost o perioadă mediocră pentru mine. Nu mă cramponez de scaun”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 13:31 Campionat
Lăcătuș:** „A fost o perioadă mediocră pentru mine. Nu mă cramponez de scaun

După eșecul cu CF Brăila, al doilea consecutiv, antrenorul ieșenilor, Marius Lăcătuș, a admis că perioada petrecută până acum în Copou a fost una mediocră din punctul de vedere al rezultatelor și al jocului prestat de echipa ieșeană. Fostul internațional a precizat că nu se cramponează de scaun și va renunța la funcție dacă oficialii clubului îl vor găsi responsabil pentru rezultatele slabe ale echipei.

„Prea multe nu sunt de spus după acest joc. Este al doilea meci la rând în care nu am reușit un joc bun și am pierdut. Am făcut aceleași greșeli în ofensivă și în apărare, ceea ce a dus la un joc pierdut. E inadmisibil ca oaspeții să ajungă de două ori la poartă și să dea două goluri. Perioada petrecută aici, în tur, a fost una mediocră pentru mine. Acum va fi o analiză, iar dacă se va stabili că eu sunt principalul vinovat, nu voi ține de scaun sau de contract. Sigur, am și eu partea mea de vină. Trebuie să fiu mai drastic cu jucătorii și să aplic sancțiuni”, a declarat Marius Lăcătuș.

Vrea întăriri pe toate posturile

Tehnicianul a adăugat că CSMS are șanse minime de a promova cu lotul actual și va solicita aducerea mai multor jucători, în toate compartimentele. „E clar că trebuie schimba ceva. Din păcate, cu acest lot avem șanse mici să promovăm. Nu-mi place să dau în jucători, nu le contest valoarea, dar exprimarea lor lasă de dorit. Atitudinea asta nu este de jucători profesioniști. Ori se mulțumesc cu foarte puțin, ori atâta pot. Dacă nu este continuitate și implicare în joc, nu putem realiza nimic”, a mai spus tehnicianul, care a criticat atitudinea jucătorilor: „Dacă ai orgoliu și vrei performanță, nu poți să fii umilit de mai multe ori. Eu sunt umilit după un asemenea meci. Așa am fost crescut, atunci când pierd mă simt umilit”.

Lăcătuș a mai spus că primarul Gheorghe Nichita a fost în vestiar la pauză. „Primarul a fost la vestiar la pauză, a stat 2-3 minute. Eu nu eram în vestiar, eram în cabina antrenorilor”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 13:31 Campionat
Pe aceeași temă