La Rapid, viața e scumpă și-n Liga a II-a!

Mihai Andries 22 Oct. 2013, 04:06 Campionat
La Rapid,** viața e scumpă și-n Liga a II-a!

Giuleștenii sunt pe primul loc în seria I a Ligii a II-a, după nouă etape, dar au emoții mari din cauza problemelor financiare. Peste o lună, șefii de la Rapid trebuie să prezinte un plan de reorganizare viabil, pentru a ieși din insolvență. Pentru a evita o surpriză neplăcută pe 22 noiembrie, feroviarii au nevoie urgent de un million de euro din care să achite toate restanțele financiare care sunt în acest moment la club și să treacă fără emoții planul de reorganizare.

În momentul în care a preluat echipa de la George Copos, noul finanțator din Giulești, Adrian Zamfir a fost de acord să plătească toate datoriile față de jucători și angajați, făcute de la 1 ianuarie 2013 și până în momentul de față. În prezent, fotbaliștii și angajații nu și-au primit salariile de cinci luni. Cu toate acestea, pentru a evita o deteriorare a atmosferei în vestiar înaintea derby-ului de mâine, de la Iași, cu CSMS, conducerea clubului va încerca să achite un salariu restant chiar în aceste zile.

Totuși, dacă nu vor reuși să facă rost de un milion de euro, rapidiștii vor cere o nouă amânare a planului de reorganizare, până la finalul lui ianuarie 2014.

#Restanța CSMS Iași – Rapid are loc mâine, de la ora 15:00, TVR 3

 

Articol scris de Victor STOICESCU

Mihai Andries 22 Oct. 2013, 04:06 Campionat
Pe aceeași temă