La primul punct cu ACS Poli, Ștefan Nanu e mulțumit de echipă, dar supărat pe arbitru. Adrian Bogoi, împăcat cu egalul, deși Pandurii a pierdut podiumul

Marius ANGHEL 30 Sep. 2018, 13:50 Campionat

ACS Poli și, mai ales, antrenorul Ștefan Nanu au reușit să spargă gheața seriei de înfrângeri. Timișorenii au remizat, sâmbătă, scor 1-1, cu Pandurii, iar rezultatul a părut că mulțumește ambele echipe. Totuși, antrenorul alb-violeților l-a criticat dur pe centralul craiovean Viorel Flueran, despre care a spus că arbitrează „șmecherește”. Tehnicianul nu este însă îngrijorat că a Marius Curileac a plecat pur și simplu de la echipă.

Nanu e mulțumit că echipa sa face progrese. „Îmi doream mai mult pentru că am luat gol în începutul jocului  din penalty. Le-am explicat jucătorilor: sunt jucători de bandă care tot timpul intră în interior în regim de viteză și ori dau la poartă, ori încearcă să scoată maximul din fazele pe care le au. Din păcate, nu au înțeles, au primit penalti și eram conduși cu 1-0. Am egalat noi. Din punctul meu de vedere este un rezultat echitaibl. Am avut două-trei situații de a înscrie, dar asta este. Sunt jucători tineri, care încă nu au luat contact cu liga a doua. Am avut șapte juniori în teren. Mă bucur pentru ei, acest punct sper să fie de bun augur și să avem rezultatele pe care ni le dorim cu toți. Cu cât trece timpul mai mult, încearcă ei să acumulez mai mult și încep să joace ceea ce eu vreau să joc. Au stat bine în vedere, din punct de vedere tehnico-tactic au respectat sarcinile de joc. Am avut și ghinion, puteam marca la ultima fază din corner”, a spus antrenorul Timișoarei despre meci.

Smaranda s-a accidentat, Curileac nu mai revine de la Satu Mare

ACS Poli ar putea avea etapa viitoare un portar de la juniori pe banca de rezerve, deoarece doar Mario Contra mai e apt de joc. Mădălin Smaranda a ieșit accidentat la meciul cu Pandurii. „Smaranda avea probleme cu tendonul înainte de joc. Acum a căzut exact pe tendon. Sunt probleme grave la el, în sensul că nu poate să meargă. Poate și intrarea lui Contra a fost de bun augur, pentru că a apărat excelent, a dat siguranță echipei. E un copil tânăr, de calitate, care are tot viitorul înainte”, a spus Nanu despre Contra.

Marius Curileac nu se mai prezintă la antrenamentele echipei. Din informațiile noastre, deoarece alături de Drăghici a cerut insolvența clubului, motivele sunt legate de restanțele financiare salariale. Nanu nu își face prea multe griji că a mai rămas fără un jucător cu experiență în lot. „Trebuie să ne strângem până în iarnă. Până atunci trebuie să acceptăm condițiile care sunt. Săptămâna viitoare primesc salariile. Ușor-ușor cred că lucrurile se vor regla, ei vor putea sta mai liniștiți. Important e să aducem puncte. Curileac nici măcar nu a discutat cu mine. E decizia lui. Nu l-a dat nimeni afară, îl dorsc la echipă. A fost decizia lui, a plecat de unul singur, nu a întrebat pe nimeni. A spus că se lasă, nu mai vrea să mai vină”, a explicat tehnicianul.

Nanu a acuzat arbitrajul lui Viorel Flueran

Antrenorul Timișoarei s-a certat cu arbitrii în timpul meciului și a spus după joc că centralul a „ciupit” faze în favoarea oltenilor. „Nu este prima dată când mă arbitrează acest arbitru. M-a arbitrat de șapte-opt ori, de trei ori m-a dat afară. Tot timpul m-a furat șmecherește. M-am abținut, pentru că mi-a zis că mă dă afară. Ne-a arbitrat șmecherește. A influențat fazele, cum ne-am atins și au căzut jos, a dat fault. În schimb la noi același contact, nu-l dădea. Nu mă cert cu el, pentru că mă dă afară, clubul plătește amendă și rezolva ceva?”, a punctat Ștefan Nanu.

Adrian Bogoi a negat că fotbaliștii de la Pandurii beau apă de la robinet

Aflat pe locul 4 cu Pandurii după opt runde, antrenorul Bogoi nu a fost foarte supărat de egalul făcut la Timișoara, mai ales că echipa sa nu a jucat grozav.

„E un meci echilibrat și un rezultat pe măsură. Ambele echipe și-au dorit foarte tare victoria, a fost un meci de luptă, a bătut foarte tare vântul. Foarte multe situații de atac ale noastre din prima repriză nu s-au concretizat datorită vântului. Până la urmă sunt mulțumit cu acest punct, pentru că am întâlnit o echipă bună după părerea, individual. Cu șapte-opt jucători care au jucat la Liga I, cu jucători tineri, de perspectivă, cum sunt în zona Timișoarei. După aspectul jocului, sigur că este un rezultat echitabil. Desigur, ne-am fi dorit victoria, dar încercăm meciurile următoare să câștigăm toate punctele”, a precizat Adrian Bogoi.

Dacă antrenorul Timișoarei, care s-a aflat și el sezonul trecut două săptămâni la Pandurii, a spus că gorjenii nu primesc apă din partea clubului, Bogoi a ținut să-l contrazică. „A exagerat. Echipa este în insolvență, desigur că sunt și restanțe, dar nu ce a spus, cu apa și mâncarea nu sunt probleme. Avem o bază sportivă bună, se încearcă la club să se remedieze situația. Ne lipsesc lichiditățile pentru că avem salarii restante. În rest avem condiții foarte bune. Am făcut schimbări pentru a conserva rezultatul,nu ne-am retras. Și adversarul ne-a pus probleme. Îmi pare rău că cei trei atacanți ai noștri, care în meciurile trecute au înscris foarte mult,nu au făcut un meci bun. Dar mergem în continuare, sperăm ca meciul viitor să fie bun și să luăm cel puțin un punct”, a mai precizat Bogoi.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 30 Sep. 2018, 13:50 Campionat
Pe aceeași temă