La FCM Dorohoi nu se vrea bani publici: „Sunt foarte puțini și nu ne ajută. Să-i ia alte sporturi, pentru copii”

Patronul echipei FCM Dorohoi s-a declarat mulțumit de jocul echipei în partida cu Gloria Buzău chiar dacă la final scorul a fost 2-2. Victor Mihalachi este optimist că formația sa va face un retur mai bun și că se va salva de la retrogradare.

Chiar dacă nu va mai câștiga niciun meci până la finalul sezonului, FCM Dorohoi are o șansă de a rămâne în eșalonul secund. La ora actuală, mai multe echipe din Liga a II-a riscă să nu termine campionatul din cauza lipsei banilor. Două dintre formații s-au retras, iar alte două au ajuns la fundul sacului, printre acestea numărându-se și Gloria Buzău, adversarul direct de sâmbătă al botoșănenilor.

„Sunt mulțumit. E un rezultat echitabil. Puteau să câștige și ei, puteam câștiga și noi. A fost prima etapă după atât de mult timp în care nu s-a jucat. Ă‚sta e nivelul fotbalului. Cei de la Buzău au venit într-o delegație de 15 oameni. Sub diferite forme iau bani de la primărie, Consiliul Județean. În delegația de la FCM Dorohoi sunt numai eu, iar banii îi dau din firmele mele. E treaba lor dacă nu termină și nici nu ne interesează. Nu pot să mă bucur dacă se vor retrage”, a spus Victor Mihalachi.

Patronul formației dorohoiene susține că poate face față cheltuielilor și că nici în acest an nu va solicita bani de la primăriei sau Consiliul Județean. „Suntem acum în studiu, să vedem dacă este legal. Sunt bani foarte puțini și nu ne ajută. Acei bani puțini să-i ia alte sporturi, pentru copii. Sunt cluburi mici care chiar au nevoie de 100-200 de milioane. De la primărie nu am primit niciun leu de cinci ani. Nici nu am solicitat”, a mai declarat Mihalachi.

Vezi declarația video:

Articol scris de Răzvan SAUCIUC
Video: Dorohoi News

Pe aceeași temă