La Baia Mare s-a jucat polo, nu fotbal! Ionuț Popa: „Arbitrul nu trebuia să dea drumul la joc”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2015, 18:47 Campionat

Partida Pâncotei de la Baia Mare a fost în mare pericol să nu se dispute. În Maramureș plouă încontinuu de vineri dimineață, iar terenul formației antrenate de Dorin Toma a avut de suferit din această cauză. Dar în acest weekend se anunță în continuare precipitații, iar o amânare cu 24 de ore a partidei nu ar fi ajutat foarte mult la starea gazonului. Astfel, FCM și Șoimii au înotat mult pentru a obține toate punctele puse în joc în etapa a 15-a a Ligii 2, însă, în final, jucătorii celor două echipe au fost nevoiți să se mulțumească cu un singur punct, la capătul unui meci încheiat fără goluri.

„Despre meci nu sunt prea multe de spus, am jucat mai degrabă polo decât fotbal. Din punctul meu de vedere, arbitrul nu trebuia să dea drumul la joc. Cred că dacă am fi jucat pe un teren bun am fi putut obține un rezultat și mai pozitiv. Așa a trebuit să ne mulțumim cu o remiză care înseamnă totuși un rezultat bun pentru noi. Au fost maxim cinci – șase ocazii împărțite în mod egal de cele două echipe, poate puțin mai clare de partea gazdelor. Felicit toată echipa pentru modul în care a luptat și s-a dăruit. Dar deja ne gândim că miercuri ne așteaptă un meci infernal cu Mediașul”, a declarat Ionuț Popa după meciul de la Baia Mare.

La partida de la Baia Mare a debutat ca și titular Cosmin Farcaș, asta datorită unor probleme la genunchi pe care le-a acuzat Pirtea. „Sunt mulțumit de prestația sa, a jucat bine, și-a respectat sarcinile dar cu toții au arătat ca o echipă adevărată”, a punctat Mister despre evoluția fostului utist.

În urma acestei remize, scor 0-0, Șoimii Pâncota a acumulat 20 de puncte și a rămas pe locul 10, în timp ce FCM Baia Mare are 26 de puncte și e pe locul 5, la egalitate cu UTA și Chindia. „Bătrâna Doamnă” joacă însă duminică, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Nov. 2015, 18:47 Campionat
Pe aceeași temă