„La Alba nu e mină!”

06 Mar. 2009, 10:08 Campionat
„La Alba nu e mină!

Jucătorii de la Alba au promis antrenorului că fac uitat eșecul din prima etapă de retur cu Bihorul în partida cu Jiul.

Lideri în serie, ardelenii sunt gata să facă în partida de mâine încă un pas spre promovare. Fundașul, Bogdan Bucurică (foto, în alb) este încrezător în șansele “alb-negrilor” și spune că Unirea are prima șansă în partida cu Jiul.

 

“Meciul este unul foarte important, mai ales în condițiile în care noi am pierdut la Oradea. Acolo nu ne-am putut arăta adevărata valoare din cauza terenului. Înfrângerea ne-a ambiționat și sunt convins că dacă vom reuși să ne facem jocul nostru obișnuit nu vom avea probleme cu Jiul”, a mărturisit jucătorul. Și antrenorul Aurel Șunda este convins că echipa sa își va adjudeca toate punctele cu „minerii”.

 

“Meciul va fi dificil, dar trebuie să facem totul pentru a-l câștiga. Suntem lideri, avem un blazon de respectat și abordăm partida doar pentru a învinge și a ne apropia pas cu pas de promovarea în Liga I”, a spus tehnicianul Unirii.

"Se vorbește deja despre contre împotriva noastră, dar nu ne interesează. Unirea va demonstra pe teren că merită să promoveze" – Bogdan Bucurică, fundaș Unirea Alba Iulia

06 Mar. 2009, 10:08 Campionat
Pe aceeași temă