Jucătorul care a destabilizat UTA și i-a adus victoria Clinceniului, după ce arădenii au condus la pauză. Todea: „A creat panică în apărarea noastră. De acolo, jocul s-a cam rupt”

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 10:45 Campionat
Jucătorul care a destabilizat UTA și i-a adus victoria Clinceniului, după ce arădenii au condus la pauză.** Todea:

UTA a început cu stângul mini-returul Ligii 2, sâmbătă, la Șiria, pe teren propriu, pierzând primul meci oficial din 2018, 1-3 cu Academica Clinceni, după ce la pauză era în avantaj. Golul lui Darius Buia încă din minutul 10 a fost anulat în partea secundă a jocului de reușitele lui Cătălin Găină (55), Andrei Blejdea (68) și autogolul lui David Popa (90+2). „Vestiarul mult mai puternic decât în toamnă” pe care îl anunța antrenorul Cristian Todea înainte de acest meci a căzut, iar acum se pune, din nou, la îndoială forța echipei arădene.

La finalul jocului pierdut cu Academica, Cristian Todea a recunoscut că s-ar fi așteptat cu totul altceva de la acest meci. Intrarea pe teren a lui Vlad Mihalcea, jucător împrumutat de ilfoveni de la FCSB, a decis câștigătoarea, în opinia antrenorului utist. „A fost un meci cu două reprize diferite. Chiar dacă nici în prima parte nu am avut o prestație foarte bună, am reușit să înscriem și să intrăm cu avantaj la pauză. Din păcate, repriza secundă a fost mult mai slabă și adversarul a reușit să întoarcă jocul. Au fost momente în care, poate, ne-am mulțumit cu 1-0 și de aici și prestația noastră mai precaută. Și la pauză am vorbit să păstrăm ritmul bun și un control al jocului, dar nu am reușit. A fost și schimbarea lor, cu Mihalcea, care a făcut diferența și care în numai în primele cinci minute deja a avut câteva faze prin care a creat panică în apărarea noastră. De acolo, jocul s-a cam rupt, iar după golul de 1-1 am căzut și mai mult și nu am mai reușit să revenim”, a spus, citat de Sport Arad, la conferința de presă, antrenorul UTA-ei.

Cu acest eșec, UTA se menține aproape de locurile retrogradabile, la doar trei puncte peste ultima echipă care ar pica în Liga 3, Știința Miroslava. „Ne-am gândit și noi la acest lucru înainte de meci, adică la faptul că aveam mare nevoie de victorie azi, cu Clinceniul, ținând cont și de meciurile care urmează. Mergem la Mioveni, apoi o găzduim pe Hermannstadt, programul e greu. Trei puncte erau foarte importante pentru noi azi, dar, din păcate, nu am reușit să le obținem”, a mai spus Cristian Todea.

UTA se află pe locul 12, cu 25 de puncte, iar în etapa viitoare se deplasează la CS Mioveni.

Foto și video: UTA Arad

Marius ANGHEL 25 Feb. 2018, 10:45 Campionat
Pe aceeași temă