Jucătorii și Trică strâng bani pentru UTA: sponzorizare de o jumătate de miliard de la Blidar!

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 18:30 Campionat
Jucătorii și Trică strâng bani pentru UTA:** sponzorizare de o jumătate de miliard de la Blidar!

După ce au făcut rost de banii (16 mii de lei) pentru a achita baremurile la meciurile cu Bistrița și U. Craiova, Eugen Trică și cei mai reprezentativi fotbaliști ai lotului utist au mai dat o lovitură. Astăzi, după antrenament, antrenorul „textiliștilor” și George Neagu și Bogdan Apostu au fost primiți în audiență de potentul om de afaceri arădean, Valer Blidar, care a fost de acord să sponzorizeze clubul fanion cu o sumă important de bani.

Din informațiile noastre, patronul grupului de firme Astra Vagoane Călători Arad ar fi semnat un ordin de plată de o jumătate de milliard de lei vechi, bani cu care clubul va trăi până la pauza de iarnă. „Rar am întâlnit o persoană atât de deschisă la dialog și dispusă să ajute. Domnul Blidar e un om extraordinar, un arădean adevărat. Banii îi vom folosi pentru baremuri de arbitraj, medicamente, hrană, cu siguranță vom trăi ca și club anul acesta”, ne-a mărturisit Trică.

Din informațiile noastre, „cheia” acestei sponzorizări ar fi fost Bogdan Apostu, respectiv o cunoștiință bună a acestuia. „UTA a ajuns să trăiască prin noi, jucători și antrenori. Economic, prin rezolvarea acestui ajutor financiar, iar sportiv prin ceea ce o să facem mâine pe gazon și în meciurile ce urmează. Noi și suporterii ducem spiritul UTA-ei mai depar. Deși nu e de datoria celor din vestiar să umble după bani, am făcut și asta fiindcă UTA și suporterii ei minunați merită asta”, ne-a declarat experimentatul atacant.

Dacă și acțiunea suporterilor, aceea de a mobiliza arădenii să cumpere cel puțin 1000 de bilete la tribuna I la meciul cu Bihorul, în vitieria „Bătrânei Doamne” ar intra dintr-un foc 650 de milioane de lei vechi. Bani necesari ca aerul, din moment ce Adrian Marțian nu mai finanțează gruparea din Calea Aurel Vlaicu. Probabil, dejeanul nici nu va veni la meci mâine.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 15 Nov. 2013, 18:30 Campionat
Pe aceeași temă