Jucătorii plâng de foame, Marțian anunță că îi dă 500 de mii lui Mutu să vină să joace la UTA

Mihai Andries 22 Nov. 2013, 12:24 Campionat
Jucătorii plâng de foame,** Marțian anunță că îi dă 500 de mii lui Mutu să vină să joace la UTA

Acționarul majoritar al echipei UTA, Adrian Marțian, a explicat de ce situația financiară dramatică acuzată de antrenorul Eugen Trică și de o parte dintre jucători nu are nicio treabă cu intenția sa de a-l aduce la echipă pe Adrian Mutu, începând din iarnă.

„În primul rând, jucătorii de la UTA ar trebui să joace fotbal, nu să se plângă de faptul că nu au ce să mănânce. Asta este o aberație, pe care o întâlnim și la Rapid. Eu am spus că nu mai bag niciun ban dacă nu se rezolvă anumite probleme de la echipă. Tot se laudă afaceriștii din Arad că au bani și că vor să preia echipa. O dau pe 100.000, de ce nu vine nimeni? Singurul om care bagă bani la UTA sunt eu. De aceea, nu mai dau niciun ban dacă nu se va face ce vreau eu.

Vreau să plece Trică. Nu am nimic cu el. A primit salarii în avans, dar performanță 0. I-am spus că dacă nu va câștiga, trebuie să plece. Trică a fost adus la anumite presiuni. În al doilea rând, situația acționariatului este foarte neclară. Deci, este simplu. Vreau să plece Trică, chiar dacă ne va da în judecată, ceea ce este dreptul lui. El nu are însă timp să vină la discuții, este un om ocupat. Toată lumea știe că eu am banii necesari, dar nu îi voi investi dacă nu se întâmplă ce vreau eu”, a spus Marțian la Sport.ro.

Omul de afaceri este încrezător că Mutu nu va opta să revină în România la Petrolul, ci o va face doar la UTA:

„Nu am nimic cu Petrolul, sunt prieten cu Cosmin Contra, dar prima opțiune a lui Mutu este UTA. Va veni aici să facem ceva, nu vine degeaba. Pentru 300.000 de euro nu va reveni niciodată în România, eu știu foarte bine asta. Eu îi dau bani, nu acțiuni. Adrian Mutu este un băiat deștept și își cunoaște interesul”.

Mihai Andries 22 Nov. 2013, 12:24 Campionat
Pe aceeași temă