Jucătorii Olimpiei, stimulați înaintea meciului cu Dacia Unirea. Afaceristul care vrea să se implice la echipă: „Am discutat în acest sens cu conducerea și actualii finanțatori”

Marius ANGHEL 13 Nov. 2017, 14:57 Campionat
Jucătorii Olimpiei, stimulați înaintea meciului cu Dacia Unirea.** Afaceristul care vrea să se implice la echipă:

Olimpia Satu Mare a reușit sâmbătă, în etapa a 17-a a Ligii 2, să își întrerupă seria de trei rezultate consecutive fără victorie, din care scosese doar un punct, după succesul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, scor 3-2. Golurile lui Olivier Lusamba (27′ și 60′) și Sergiu Jurj (48′) au anulat dubla lui Sorin Frunză (40′ si 42′), astfel că jucătorii lui Zoltan Ritli au obținut toate punctele puse în joc, au acumulat în total 20 și s-au îndepărtat pentru moment la trei puncte de ultimele poziții retrogradabile.

Neplătiți de conducere de mai multe luni, în cazul unora, cei din lotul vechi, de mai bine de patru luni, iar în altora, cei noi, de două, olimpiștii au fost motivați financiar înaintea jocului cu Dacia Unirea de un om de afaceri sătmărean, astfel că au avut motive în plus să-și dorească un succes cu brăilenii. Lui Dumitru Muntean, colegilor săi și staffului tehnic li s-a promis o primă de 20.000 de lei dacă vor câștiga meciul de sâmbătă, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă. Încă cu ceva emoții, după ce au deschis scorul, au fost conduși la pauză și au revenit în repriza secundă.

La final, afaceristul Vasile Bud, căci el a fost motivatorul, s-a ținut de cuvânt, iar olimpiștii au încasat cei 20.000 de lei, scrie ziarul local Informația zilei. În plus, acesta a transmis că are intenția de a se implica în susținerea echipei.

„Doresc să mă implic, am discutat în acest sens cu conducerea clubului, cu reprezentanții actualilor finanțatori, Consiliul Local, Consiliul Județean. Dacă vom găsi formula convenbilă pentru toate părțile, vom porni împreună la drum”, a spus, pentru sursa citată mai sus, Vasile Bud.

După 17 etape desfășurate în acest sezon al Ligii 2, Olimpia se află pe locul 12, cu 20 de puncte acumulate în urma a șase victorii, două egaluri și nouă înfrângeri. Golaverajul echipei antrenate acum de Zoltan Ritli este unul negativ: 17-28. În runda următoare, sâmbătă, de la ora 13:00, Olimpia joacă la Pitești cu FC Argeș (locul 10, cu 22 de puncte).

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 13 Nov. 2017, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă