Jucătorii lui Poli vor intra pe teren la Baia Mare cu gândul la ședința consilierilor locali

Publicat: 24 Apr. 2012, 10:42 Actualizat: 24 Apr. 2012, 10:46 Campionat
Jucătorii lui Poli vor intra pe teren la Baia Mare  cu gândul la ședința consilierilor locali

Astăzi, alb-violeții joacă în deplasare, de la ora 17, cu echipa antrenată de Romulus Buia. Cu doar două ore înainte de meci, la primărie va începe ședința de plen în care se va supune la vot premierea fotbaliștilor Politehnicii.

Poli Timișoara a făcut ieri deplasarea pentru meciul cu FC Maramureș Baia Mare, care se joacă astăzi, de la ora 17. Cu restanțe salariale de cel puțin trei luni și fără dreptul de a promova în prima ligă, jucătorii se prezintă fără o motivație reală la acest meci.

Au jucat până acum pentru culorile clubului și pentru oraș și ar putea să o facă și astăzi, dacă oamenii care conduc Timișoara vor arăta că le pasă de ei. La ora 15, va începe ședința de plen a Condiliului Local Timișoara, în cadrul căreia se va vota dacă fotbaliștii de la prima echipă a lui Poli vor primi sau nu câte 10.000 de lei pentru că au reprezentat Timișoara în acest an.

Chiar dacă jucătorii vor primi acest stimulent financiar, promisiuni legate de achitarea salariilor restante nu există. Așadar, jucătorii nu se vor răzgândi: vor în continuare să devină liberi de contract. Cel puțin cinci componenți ai lotului și-au depus memorii în acest sens, iar în această săptămână alții vor proceda la fel.

Articol scris de Radu FAUR

Publicat: 24 Apr. 2012, 10:42 Actualizat: 24 Apr. 2012, 10:46 Campionat
Pe aceeași temă