Jucătorii de la CS Balotești au intrat în vacanță de pe loc retrogradabil. Călin a stabilit data reunirii și întocmește lista cu achiziții

Marius ANGHEL 14 Dec. 2017, 11:10 Campionat
Jucătorii de la CS Balotești au intrat în vacanță de pe loc retrogradabil.** Călin a stabilit data reunirii și întocmește lista cu achiziții

Jucătorii echipei CS Balotești au intrat în vacanță începând cu mijlocul acestei săptămâni, după ce ultimul meci oficial din 2017 l-au desfășurat sâmbăta trecută. Stafful tehnic condus de Augustin Călin a stabilit reunirea pentru partea a doua a sezonului Ligii 2 pe 8 ianuarie. La ultima întâlnire organizată dintre conducătorii clubului ilfovean de Liga 2 și jucători, aceștia din urmă au primit și ultimul salariu, astfel că vor intra în vacanță cu banii la zi.

„Campionatul ar urma să se reia la 24 februarie, dacă vremea va permite, iar eu am făcut programul după acest anunț. Vom efectua, cel mai probabil în zonă, și un cantonament centralizat”, a spus, pentru IlfovSport, Augustin Călin, antrenor care a revenit la echipă de două meciuri, după ce în vară, la mijlocul pregătirilor, se despărțea de CS Balotești.

Chiar dacă jucătorilor li s-a dat vacanță, conducerea va rămâne pe baricade și va analiza parcursul din această primă parte a sezonului, urmând a trage concluzii. Se vor purta discuții în privința actualului lot, dar și despre aducerea de noi jucători care să contribuie la salvarea echipei de la retrogradare.

După 21 de etape desfășurate din acest sezon, CS Balotești iernează pe locul 16, ultimul retrogradabil, cu 20 de puncte acumulate, la cel ca Metaloglobus (locul 15) și Foresta Suceava (locul 17). Ilfovenii au înregistrat până acum cinci victorii și tot atâtea egaluri și au 11 înfrângeri, golaverajul fiind unul dezastruos: 24-42. În ultimele două runde, echipa preluată de Augustin Călin a înregistrat un eșec (3-0 cu AFC Hermannstadt, pe teren propriu, la Buftea) și o victorie (1-0 cu Sportul Snagov, tot pe teren propriu, la Balotești).

Marius ANGHEL 14 Dec. 2017, 11:10 Campionat
Pe aceeași temă