Jucătorii au boicotat antrenamentul lui Marțian

Mihai Andries 11 Nov. 2013, 09:52 Campionat
Jucătorii au boicotat** antrenamentul lui Marțian

UTA stă pe un butoi de pulbere. Eugen Trică nu a acceptat decizia de demitere din funcția de antrenor al clubului „textilist”, iar jucătorii ignoră și ei programul de antrenamente conceput de conducerea clubului. Duminică dimineață, la ora 10, utiștii au fost chemați (prin intermediul unor SMS-uri trimise pe telefoanele mobile) să se pregătească sub comanda noului tehnician, Florin Voinea, însă absolut niciun jucător nu s-a prezentat la vestiar. Pe undeva, solidaritatea totală a jucătorilor e surprinzătoare și asta pentru că, se știe, nu chiar toți fotbaliștii îl agreează pe Trică sau, mai degrabă, se află în raza de influență a patronului și impresarilor cu care colaborează acesta.

Însă, nici măcar Robert Dumitru, sau cei trei fotbaliști columbieni, plus jucătorii controlați de Cristian Opria nu au apărut la stadion și, astfel, ședința de pregătire a fost anulată. Dorin Micșa, administratorul special al UTA-ei, l-a informat deja pe Adrian Marțian de boicotul jucătorilor, care i-ar fi spus că urmează sancțiuni împotriva greviștilor. Probabil, luni, la ora 16, când Eugen Trică își începe ciclul săptămânal de pregătire înainte de confruntarea cu Bihorul, vestiarul va fi plin, dar rămâne de văzut dacă antrenorul va mai avea acces în interiorul stadionului.

Din informațiile noastre, Adrian Marțian intenționează să angajeze o firmă de pază, care să-l țină la poartă pe fostul internațional și colaboratorii săi pe banca tehnică utistă. Mai este așteptată reacția suporterilor, care sunt alături de jucători și antrenori și nu-l mai văd plecat odată de la Arad pe „prietenul lui Mutu”…

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 11 Nov. 2013, 09:52 Campionat
Pe aceeași temă