„Joi seară nu aveam niciun ban pentru a face deplasarea la Pitești. Sper să o ducem până în iarnă”. Ritli descrie criza prin care trece Olimpia

Marius ANGHEL 20 Nov. 2017, 17:56 Campionat

Zoltan Ritli, antrenorul Olimpiei Satu Mare, consideră că echipa sa merita să plece cu un punct de la Pitești, din meciul pierdut cu 1-2 în fața celor de la FC Argeș. Fostul portar stelist speră ca problemele financiare cu care se confruntă clubul sătmărean să se rezolve cât mai repede, iar din iarnă lucrurile să reintre pe un făgaș normal.

„Meciul cu FC Argeș a fost un exemplu foarte clar că în fotbal cine greșește mai puțin, acela câștigă. Noi am greșit mai mult atât pe faza defensivă cât și pe faza ofensivă. FC Argeș a avut câștig de cauză. Astăzi a fost ziua lor din punct de vedere al norocului. Cunoșteam FC Argeș care este o echipă tehnică. Am închis bine spațiile în prima repriză, i-am prins pe contraatac, am avut și penalty. A doua repriză am primit două goluri pe două greșeli flagrante. La 2-0 am schimbat sistemul și am pus presiune. Am dominat, am avut multe ocazii, dar nu am reușit să marcăm. Meritam un rezultat de egalitate având în vedere jocul prestat. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru prestația de astăzi. Au arătat că își respectă meseria, că își respectă clubul cu toate problemele pe care le avem”, a spus portarul Olimpiei.

Ritli susține că echipa sa a fost la un pas să nu se prezinte la Pitești. „De la o etapă la alta abia reușim să strângem fonduri ca să facem deplasările și să organizăm meciurile de acasă. Sper să o ducem până în iarnă, iar anul viitor să se rezolve și la noi problemele. Sunt convins că dacă o să vină și liniștea financiară vor veni și rezultatele. Joi seară nu aveam niciun ban pentru a face deplasarea la Pitești. Cu sprijinul lui Traian Păcurar, acționarul hotelului Aurora din Satu Mare și al domnului Mocanu Marius, patronul firmei Auto Reflex, care ne-a dat autocarul, am făcut această deplasare. Le mulțumim acestor doi oameni pentru că altfel nu reușeam să jucăm acest meci. Facem eforturi ca să încheiem campionatul și să ne reorganizăm din ianuarie. Domnul primar ne susține, dar, din păcate, problemele legislative de la Consiliul Județean îi împiedică să ne finanțeze”, a mai spus Zoltan Ritli.

După înfrângerea cu FC ARgeș, Olimpia a rămas cu 20 de puncte și se află pe locul 13, la trei puncte de locurile retrogradabile. ETapa viitoare, ultima a turului, Olimpia joacă pe teren propriu, de la ora 11:00, cu Chindia Târgoviște.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 20 Nov. 2017, 17:56 Campionat
Pe aceeași temă