Joc slab în Zăvoi

18 Mar. 2012, 23:41 Campionat
Joc slab în Zăvoi

CSM Râmnicu Vâlcea și-a dezamăgit din nou fanii, remizând sâmbătă în Zăvoi, 1-1 cu Unirea Alba Iulia. În primul joc oficial din retur, CSM a arătat și mai modest ca în tur, vâlcenii fiind clar candidați în lupta pentru evitarea celor două locuri retrogradante rămase după retragerea Turdei. Fără Stoica (ruptură musculară), Mitu, Gogoșoiu, Popescu (gripați), Vătăjelu (lot Under 19), CSM a propus un duo exotic în atac, N Kongue – Makhtar, total ineficient.

Partida a început cu un gol senzațional pentru oaspeți, fundașul central Bumbac înscriind cu un trasor din lovitură liberă de la 35 de metri, care l-a lăsat spectator pe Tufiși. Egalarea a venit cu noroc, în minutul 24, când, singur la colțul lung, Fl. Pârvu (foto) a reluat cu latul în poartă un balon centrat cu capul de Kalai. Peste cinci minute, camerunezul N Kongue a fost aproape de gol, dar șutul său a fost deviat de un fundaș advers, puțin pe lângă poartă.

După pauză, meciul a căpătat conotațiile unuia de Liga a III-a, iar echipa vâlceană nu a fost capabilă să pună niciun pic de presiune la poarta oaspeților. Nici Unirea nu a arătat prea multe, astfel că jocul a curs spre o remiză normală, 1-1, care îngroapă CSM-ul în subsolul clasamentului.

Sugestivă pentru lipsa de luciditate din evoluția vâlcenilor este o fază petrecută în minutele de prelungire, când, pentru a bate un aut în care mingea trebuia oferită oaspeților din fairplay, s-au perindat 3 dintre alb-albaștri. „Am făcut cel mai slab joc de când sunt eu la Vâlcea, dar eu am încredere în continuare în echipă. Au fost și multe absențe, care au contat, altfel vom arăta din etapa viitoare” a spus finanțatorul vâlcenilor, Cătălin Rufă.

Fără a avea în conducere un om de fotbal, fără doctor la echipă, cu o campanie de achiziții ca mereu în ultima perioadă îndoielnică, cu un antrenor fără experiență, un lot subțire și foarte tânăr, CSM se zbate în mediocritate în ultimele două sezoane, de când a fost preluată de către Cătălin Rufă, fiind mereu în lupta pentru evitarea retrogradării.

CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Alba Iulia 1-1 (1-1)
Stadion Municipal, spectatori 700

CSM: Tufiși – Vasile, Plecanciuc, Kalai, A. Ionescu – Văduva (Nicolae 46), Dauda, Pârvu (Vizitiu 81), Pribac – Makhtar, N Kongue (G. Ene 70). Antrenor Marius Mitu
Unirea: Pascal – Schuller (Potopea 67), I. Șerban, Bumbac, Bucurică – Cl. Oara (M. Oprea 64), D. Militaru, V. Florea (M. Petrescu 43), Pleniceanu – S. Mureșan, Pecarov. Antrenor Stelian Gherman

Arbitri: Marius Coza (Cernica) – Gabriel Stroe (Pitești), Lorin Udrea (Tg.Jiu).

Articol scris de Adi Georgescu

18 Mar. 2012, 23:41 Campionat
Pe aceeași temă