Jerry Gane iese la atac după ce a terminat meciul de la Afumați cu doi accidentați. „Centralul Anghelinei a permis jocul dur al ilfovenilor”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 31 Oct. 2016, 11:58 Campionat

După eșecul suferit duminică la Afumați, scor 3-1, în etapa a 14-a a Ligii 2, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, a acuzat faptul că centralul Bogdan Ionuț Anghelinei din Galați a permis ilfovenilor să joace dur. Doi dintre jucătorii vâlceni, Mihai Dina și Stephan Drăghici, au părăsit terenul accidentați, primul după doar 26 de minute, iar al doilea în minutul 65.

„A fost un arbitraj foarte slab, centralul Anghelinei a permis duritățile gazdelor, mai ales în prima jumătate de oră a meciului. Ca urmare a acestui fapt, s-a instalat și o stare de iritare la jucătorii mei și a fost un joc tensionat, cu multe cartonașe. Până acum, eu nu am comentat arbitrajele, dar acum Dina și Drăghici sunt accidentați, iar Dumitrașcu avea buza spartă, fără să se ia vreo sancțiune. Este și acel teren denivelat de la Afumați, pe care nu poți construi. Altceva este să joci în Zăvoi, pe un teren mare și bun”, a spus Jerry Gane.

Atacantul Mihai Dina s-a accidentat în startul meciului disputat duminică, la Afumați, și a fost înlocuit încă din minutul 26. „Aștept să văd dacă este întindere sau contractură musculară. Voi face azi o ecografie la Craiova”, a spus atacantul vâlcenilor, care, în funcție de verdict, ar putea rata meciul de săptămâna viitoare, cu Sepsi OSK.

Tehnicianul vâlcenilor așteaptă și el să vadă pe cine poate conta pentru jocul din etapa viitoare, când în Zăvoi vine revelația din Sfântu Gheorghe.

Costin Stoica și Radu Georgescu se pregătesc separat după accidentări mai vechi, Cătălin Pîrvulescu este suspendat după cartonașul roșu primit la Afumați, iar Florin Costea nu este încă complet refăcut după o întindere musculară, care l-a ținut pe tușă ultimele două săptămâni. Se așteaptă însă ca doi dintre vâlcenii care au lipsit la Afumați, Octavian Vasile și Cosmin Piscanu, să își reia pregătirile normale de marți. Vasile este refăcut după durerile la aductori, în timp ce Piscanu a fost răcit.

Dacă Dina și Costea nu vor fi recuperați până sâmbătă, Jerry Gane va avea la dispoziție doar doi atacanți de meserie în lot, pe Bogdan Geantă și Grigore Ceapă.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 31 Oct. 2016, 11:58 Campionat
Pe aceeași temă