Iosif Melcea a revenit la antrenamentele CSM-ului

Mihai Andries 01 Oct. 2014, 16:23 Campionat
Iosif Melcea** a revenit la antrenamentele CSM-ului

După un an de absență, timp în care a suferit două operații, Iosif Melcea (28 ani) a revenit la antrenamentele primei echipe a CSM-ului vâlcean. În octombrie 2013, „Melcul” a suferit prima operație, prin care i s-a introdus o grefă osoasă care să astupe și calcifieze gaura lăsată de un șurub de titan. Apoi, după calcifierea grefei osoase, în februarie 2014, mijlocașul de bandă dreapta a suferit a doua intervenție, de refacere a ligamentului.

„Melcea se antrenează cu noi, face pregătire normală, totul depinde doar de el. Deocamdată, nu este 100% apt, ca să poată juca în acest moment. Trebuie să fim foarte atenți cu el, avem nevoie de el o perioadă mai lungă, nu să te folosești acuma și Doamne ferește, să se reaccidenteze. Cred că într-o lună, el poate fi din nou pe teren pentru prima echipă” a spus secundul CSM-ului, Fane Nofitovici.

Iosif Melcea a evoluat deja în câteva meciuri de Liga a IV-a pentru CSM II. „Eu mă simt bine, sunt complet refăcut. Am urmat și un program individual de pregătire fizică, abia aștept să joc din nou” a spus și jucătorul.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 01 Oct. 2014, 16:23 Campionat
Pe aceeași temă