Iosif Melcea a revenit într-un meci din Liga 2 după aproape doi ani

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 10:59 Campionat
Iosif Melcea a revenit** într-un meci din Liga 2 după aproape doi ani

După un calvar care a totalizat două operații și 21 de luni de absență, Iosif Melcea (28 ani) a revenit sâmbătă, pe teren, într-un joc oficial de Liga a II-a, în disputa CSM Râmnicu Vâlcea – Unirea Tărlungeni, scor 2-1.

Aplaudat la scenă deschisă de suporterii vâlceni, micuțul mijlocaș ofensiv a primit, în sfârșit, o șansă și a intrat câteva minute în finalul jocului cu Unirea Tărlungeni. Jucătorul care impresionează în special prin determinarea sa era refăcut din toamna trecută, a evoluat constant la echipa a doua, dar nu a primit șanse la prima echipă, în finalul anului trecut.

Tehnicianul vâlcenilor a comentat și el revenirea „Melcului”. „Vă mulțumesc că ați amintit de Melcea. E un băiat deosebit, din punct de vedere al caracterului, a muncit mult, merită din plin aceste minute, chiar într-un joc câștigat. E o revenire, sper să fie sănătos, pentru că e un copil foarte bun. Și nu numai el” a declarat antrenorul Alexandru Pelici la conferința de presă susținută după jocul de sâmbătă.

Într-o situație similară este și un alt jucător vâlcean, Dorian Eremia, care așteaptă și el șansa să revină în Liga a II-a, tot după doi ani de absență, cauzată de o hernie de disc!

Iosif Melcea a jucat ultimul meci oficial în Liga a II-a, în iunie 2013, în partida Damila – FC Argeș 6-1. Apoi, atacantul s-a accidentat grav, într-un amical din acea vară, după care au urmat două operații efectuate la reputatul medic Ioan Codorean. În octombrie 2013, acesta a suferit prima operație, prin care i s-a introdus o grefă osoasă care să astupe și calcifieze gaura lăsată de un șurub de titan. Ulterior, în februarie 2014, Melcea a suferit a doua intervenție chirurgicală, de refacere a ligamentului.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Mar. 2015, 10:59 Campionat
Pe aceeași temă