Ionuț Popa: „Fără rezultate, există o delăsare din partea celor care bagă bani”. Secunzii lui Cuedan rămân în funcție

Mihai Andries 04 Mar. 2015, 20:00 Campionat
Ionuț Popa:

Cel mai bine cotat antrenor arădean al momentului a acceptat oferta Pâncotei după despărțirea de Dan Cuedan. În primă instanță, Ionuț Popa are treabă până în vară la „cârma” formației din Podgorie, însă nu este exclus ca înțelegerea să fie prelungită dacă părțile vor fi mulțumite.

Cel puțin „Mister” știe pe ce coordonate ar trebui să se desfășoare lucrurile ca „șoimii” să meargă sănătoși înainte. „Nu știu dacă se impune să discut acum despre viitorul meu la Pâncota. Dar, un lucru e sigur. Clubul și orașul trebuie să devină cu adevărați profesioniști. Adică să aibă toate condițiile de pregătire, să își facă un lot puternic de jucători și celelalte vin de la sine. Dar, dacă nu ai echipă și pierzi mereu, există și o delăsare din partea celor care bagă bani. Toate merg în mână în mână”, a punctat Popa.

Pe termen scurt, apreciatul tehnician recunoaște că situația nu este prea roză. „Pâncota este într-o situație delicată, în sensul că nu prea mai are cu cine să mai facă puncte. Sâmbătă, e meci greu la Caransebeș, echipă care și ea trage tare să iasă din coada clasamentului, apoi stăm două etape. Mai e o deplasare la Poli, mai vine Mioveniul, după care se termină campionatul. Noi vom încerca să scoatem maxim din fiecare meci, rămâne de văzut ceea ce putem face”, a adăugat noul „principal” al „alb-negrilor”.

Ionuț Popa a acceptat să păstreze „secunzii” lui Dan Cuedan, mai ales că aceștia pot intra oricând în teren dacă situația o cere:  „Bebe Mitu și Remus Lung sunt demult aici, cunosc jucătorii, ambientul. Dar, le-am spus deja că în principiu am nevoie 70% de ei ca antrenori și doar 30% ca jucători. Sâmbătă, însă, Lung are mari șanse să intre pe teren, fiindcă ne lipsesc doi fundași centrali, Lengyel și Rus. Pe Adi sper să-l am apt la meciul cu Poli. Se antrenează deja cu noi, dar are nevoie de timp pentru a intra în ritm de competiție după o absență atât de lungă”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 04 Mar. 2015, 20:00 Campionat
Pe aceeași temă