Ionuț Popa: „E bine că am scos și un egal”

10 Sep. 2011, 23:03 Campionat
Ionuț Popa:**

CSMS Iași a scos un rezultat de egalitate, 0-0, în fața ilfovenilor de la FC Snagov, chiar dacă pe parcursul celor 90 de minute au fost mai aproape de înfrângere. La finalul jocului din etapa a IV-a, antrenorul echipei din Copou, Ionuț Popa, era foarte nemulțumit de jucătorii săi, mai ales de cei din apărare. Acesta consideră că egalul este bun, cu toate că venise la Ghermănești pentru victorie.

„În condițiile în care am venit să câștigăm aici, e bine că am scos și un egal, fiindcă pe marile greșeli făcute de jucătorii noștri în ultimele minute era să pierdem. Nu dau nume, mă refer la jocul echipei pe apărare. Snagovul a avut 2-3 ocazii mari la sfârșitul jocului, rezultatul este mulțumitor că nu am luat bătaie.”, a spus Ionuț Popa.

Tehnicianul a explicat și de ce pe durata partidei a stat non-stop cu gura pe mijlocașii săi. „Avem jucători cu experiență: Straton, Claudiu Tudor, Nalați, care trebuie să facă jocul.”, a spus Popa, ca mai apoi să spună că jucătorii săi trebuie să își ia în serios toți adversarii: „Nu știu ce se așteaptă jucătorii, ce nu se așteaptă, ei trebuie să fie pregătiți să bată.”

În final, Popa a declarat că prestația din teren contra Snagovului nu a fost una demna pentru o echipă ce are ca obiectiv promovarea în Liga I. „Nu ne-am comportat ca o echipă care trage la promovare. Mă aștept la mai mult de la ei. Eu vreau să câștig fiecare joc, indiferent unde joc și cu cine. Dacă au valoare trebuie să facă acest lucru, dacă nu, ne schimbăm obiectivul, nu are rost să ne chinuim.”

Prin remiza din cea de-a patra etapă, ieșenii au acumulat șapte puncte și sunt poziționați în clasament pe poziția a patra. Etapa viitoare, CSMS joacă acasă cu Callatis Mangalia.

Articol și foto de Marius ANGHEL

10 Sep. 2011, 23:03 Campionat
Pe aceeași temă