Ionuț Popa a recunoscut superioritatea lui ACS Poli: „Meritată e victoria gazdelor.Am greșit că ne-am retras foarte devreme”

Ionuț Popa a recunoscut superioritatea lui ACS Poli:**

„Înscăunat” recent pe banca arădenilor, Ionuț Popa a recunoscut la final că victoria timișorenilor e meritată. Antrenorul celor de la Șoimii Pâncota nu a vrut să se pronunțe dacă golul lui Cânu a fost sau nu din ofsaid și a tras la final o concluzie amară despre situațiaf fotbalului autohton.

„Meritată e victoria gazdelor. La gol nu pot să mă pronunț, nu puteam să văd din unghiul care a fost, să văd caseta. Jucătorii noștri, deși tactic defensiv au jucat bine, nu au avut curaj pe posesie, ca să inițiem atacuri prin care să înscriem un gol. Am greșit că ne-am retras foarte devreme. După minutul 60. S-au creat multe faze la marginea careului … Nu știu dacă fizic am căzut puțin. Asta este, nu trebuie decât să ne orientăm spre ultimele jocuri pentru a evita ultimul loc și retrogradarea”, a declarat Ionuț Popa.

Antrenorul arădenilor a explicat că a încercat să-și pună elevii în atac după încasarea golului, dar că soluțiile l-au trădat. „Trebuie să și ai cu cine să joci în atac ca să joci bine. E o problemă. Voinea s-a accidentat. Lipsește Alin Mihai. Va trebui să găsesc soluții. Am încercat să aduc un vârf rapid, să introduc un jucător cu experiență precum Polgar, în condițiile în care încercăm să înscriem”, a mai spus Popa.

La final experimentatul antrenor a concluzionat pe seama situației din fotbalul românesc: „Eu cred că acum 30 de ani campionatele județene erau mai bune… E greu să mai faci fotbal”. Pâncota a rămas pe ultimul loc în B2, cu doar 15 puncte adunate.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă