Ionuț Badea: „Suntem favoriți”

20 Aug. 2009, 14:57 Campionat
Ionuț Badea:**

În etapa a doua a ligii secunde FC Argeș va juca în deplasare cu Drobeta Turnu Severin. Ionuț Badea vrea ca jucătorii să se revanșeze în urma înfrângerii din prima etapă și consideră că gruparea din Trivale este favorită la victorie:

 

“Ne așteaptă un meci dificil din toate punctele de vedere, în primul rând că este un nou meci în deplasare iar terenul am înțeles că este unul foarte prost din punct de vedere al calității gazonului. În ceea ce ne privește calculul hârtiei este clar, ne face favoriți însă ceea ce rămâne este ceea ce vom face pe teren”, a declarat tehnicianul alb-violet
 

Ionuț Badea speră ca jucătorii să arate o altă atitudine față de partida cu Tg. Mureș : “Din pacate unii jucători nu au înțeles în prima etapă că fără agresivitate pozitivă nu putem bate nici măcar o echipă de divizia D”.

Pentru partida cu Drobeta Turnu Severin, Ionuț Badea se confruntă cu câteva probleme de lot. Cazan este suspendat o etapă în urma eliminării din meciul cu Tg. Mureș iar Boboacă, Bazzi și Iordache sunt accidentați, argentinianul pregătindu-se de miercuri separat de echipă.

În ceea ce-l privește pe Youssuf Kamara, antrenorul Ionuț Badea a declarat ca ivorianul urmează un program special de recuperare cu echipa a doua iar cel mai probabil în trei săptămâni va reveni la prima echipă.

 

 

articol scris de Andrei Zevedei (RL2)
 

20 Aug. 2009, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă