Ionuț Badea a refuzat să preia FC Argeș. Conducerea clubului piteștean „poartă discuții cu mai mulți antrenori care au pregătit echipe de Liga 1 cu rezultate bune”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2017, 20:26 Campionat

Înlocuirea lui Iordan Eftimie și Iulian Crivac de pe banca echipei FC Argeș cu interimarii Augustin Eduard și Paul Ciobanu ar putea avea efect pentru scurt timp, cel mai probabil pentru una-două etape. Conducerea clubului piteștean vrea să numească un antrenor principal cu experiență și cu rezultate bune la nivelul primului eșalon.

Vasile Popa, directorul sportiv al FC Argeș spune că se poartă negocieri cu mai mulți tehnicieni pentru postul de antrenor principal. Oficialul echipei piteștene afirmă că primul cu care s-a luat legătura a fost Ionuț Badea, însă fostul secund al naționalei a refuzat propunerea.

„După meciul de la Balotești, domnul Iordan Eftimie a renunțat din proprie inițiativă la postul de antrenor. În aceste momente, președintele clubului nostru discută pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. S-au purtat și se poartă în continuare discuții cu antrenori care au luat campionate. Deocamdată, îi avem pe cei doi foști colegi de la FC Argeș ca antrenori interimari. Am purtat negocieri cu Ionuț Badea, iar acest lucru îl poate confirma și el. Nu s-a ajuns la niciun consens, pentru că Ionuț ne-a spus că are alte proiecte. După meciul de la Balotești și până aseară inclusiv, conducătorii noștri poartă discuții cu mai mulți antrenori care au pregătit echipe de Liga 1 cu rezultate bune”, a spus, citat de fotbalclubarges.ro, Popa în conferința de presă premergătoare meciului cu CS Afumați, programat să aibă loc miercuri, de la ora 14:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Ionuț Badea a pregătit FC Argeș între anii 2007-2009, fiind prima echipă din cariera sa de antrenor. Ulterior a mai antrenat Inter Curtea de Argeș, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, FC Brașov și Oțelul Galați și din 2014 până în 2017 a fost secundul naționalei atât în mandatul lui Anghel Iordănescu cât și al neamțului Christoph Daum.

Apel la Divinitate pentru a învinge Afumațiul: „Sperăm să ne mai ajute și Dumnezeu”

Vasile Popa e convins că antrenorii Augustin Eduard și Paul Ciobanu au capacitatea de a pregăti echipa pentru victorie în fața grupării ilfovene ce se află pe locul 4 în Liga 2. „Ne așteaptă un meci foarte greu cu Afumațiul. Sperăm să ne mai ajute și Dumnezeu și să câștigăm acest meci. Cei doi antrenori interimari cunosc foarte bine lotul pentru că au urmărit toate meciurile noastre de acasă. La meciul de la Balotești, Paul Ciobanu a fost prezent în tribune. În mare, cunosc lotul. Sunt mulțumiți de jucătorii care sunt iar acum depinde de ei cum îi așează în teren. Cel mai important lucru este victoria”, a mai spus directorul tehnic al FC Argeș.

După 15 etape desfășurate în Liga 2, FC Argeș se află pe locul 10, cu 19 puncte, cu trei mai mult decât Pandurii, echipa clasată pe ultimul loc retrogradabil.

Marius ANGHEL 07 Nov. 2017, 20:26 Campionat
Pe aceeași temă