Ionel Ganea nu se bucură după umilința administrată Gloriei: „Nu aș vrea să fiu în pielea celor de la Buzău”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2015, 11:45 Campionat
Ionel Ganea nu se bucură după umilința administrată Gloriei:**

Tehnicianul echipei din Călărași, Ionel Ganea, s-a declarat mulțumit de victoria de sâmbătă, din etapa a 10-a, 8-0 în fața celor de la Gloria Buzău și i-a mulțumit lui Gică Hagi pentru jucătorii care au ajuns de la Academie la Dunărea.

„Pe lângă Stoica, îl mai am și pe Preoteasa, tot de la Academia Hagi. Vreau să-i mulțumesc pe această cale lui Gică Hagi”, a spus „Ganezul” după victoria de sâmbătă.

Ganea a spus după victoria cu Goria că diferența dintre cele două echipe a făcut-o și partea financiară, principalul „adversar” al celor din Buzău în ultima perioadă. Nu aș vrea să fiu în pielea celor de la Buzău. Cunosc puțin situația de acolo. Eu nu vreau să vorbesc despre problemele de la alte cluburi, pentru că nu am nicio calitate. Dar este o diferență între echipele cu jucători plătiți la zi și cele cu jucători plătiți cu întârziere. Sincer, eu, personal, nu vreau să mă bucur. Este munca băieților mei pe care îi antrenez, vreau să îi felicit pentru un meci foarte bun”, a declarat Ganea.

De aceeași părere a fost și antrenorul de la Gloria, Viorel Ion, acesta punând accentul pe situația financiară dezastruoasă. „S-a ajuns prea departe și s-ar putea ca acest meci de la Călărași să fie ultimul pentru Gloria Buzău. Umilință ca asta n-am văzut în viața mea. Asta e diferența dintre o echipă plătită la zi și una neplătită de atâtea luni, a spus tehnicianul Gloriei.

Ionel Ganea a comentat și programul ulterior al echipei sale după această victorie zdrobitoare. „Mai avem încă opt partide în acest an, trei din tur și cinci din retur. Va fi foarte greu pentru noi. Eu îmi doresc să termin cât mai sus în clasament, dar intervin și alți factori. Vremea se răcește, vor fi terenuri mai grele. Sper să nu apară accidentările”, a mai spus Ganea.

Dunărea Călărași se află pe locul 5 în clasamentul Seriei I a Ligii 2 cu 16 puncte, la fel ca Dacia Unirea Brăila. Liderul SC Bacău are 19 puncte.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția.ro)

 


 

Marius ANGHEL 26 Oct. 2015, 11:45 Campionat
Pe aceeași temă