Ionel Ganea, la prima victorie cu ACS Poli, Denis Golda, la primul gol la seniori în alb-violet: „Eu consider că nu ar trebui să fie rivalități între echipele timișorene”

Octavian Vasilescu 18 Aug. 2018, 21:58 Campionat
Ionel Ganea, la prima victorie cu ACS Poli, Denis Golda, la primul gol la seniori în alb-violet:

ACS Poli a spart „gheața” după rezultatele modeste din primele etape. Alb-violeții s-au impus cu 3-2 în meciul direct cu Ripensia, după un gol marcat în prelungiri. Denis Golda a fost autorul, atacant care sezonul trecut a jucat sub formă de împrumutat chiar la roș-galbeni. După meci, tânărul a spus că nu s-a bucurat la golul înscris.

Ionel Ganea a apreciat că echipa sa a meritat victoria. „Eu cred că a  fost o victorie meritată, țin să-i felicit pe băieți pentru modul  în  care s-au comportat. Unul dintre factorii care  influențează foarte mult jocul este temperatura foarte ridicată.  Ați văzut și  voi câtă energie se  pierde pe o asemenea temperatura. Eu cred că meritam victoria, dar puteam să ne facem jocul mult mai ușor dacă reușeam să înscriem mult mai devreme. Ripensia are de obicei începuturi bune de joc, joacă bine în  prima repriză, au marcat repede. Ei au dat două goluri, noi am dat trei”, a declarat tehnicianul.

Tehnicianul spune că echipa poate crește, deoarece mulți dintre jucători sunt tineri. Ganea e optimist că victoria va aduce și alte puncte. „Jucătorii sunt într-o  creștere, mulți dintre ei sunt tineri fără experiență, nu au mai făcut așa o pregătire centralizată. În  prima etapă am pierdut pe greșelile noastre”, a mai spus Ganea.

Golda: „Cred că asta merită Timișoara”

În vârstă de 21 ani, Denis Golda a spus că meciul a fost exact ce merită Timișoara, din punct de vedere al celor cinci goluri marcate. Tânărul fotbalist nu a fost deranjat că au fost sub 500 de oameni la meci, ceea ce arată că jucătorii poliști nu mai știu cum era când stadionul era plin. „A fost un meci greu. Mă simt foarte  bine. Am marcat primul meu gol sezonul acesta, sper să nu fie nici ultimul, ca sezonul trecut. Am decis să nu mă bucur, pentru că acolo m-am simțit bine și am crescut cel mai mult. Ne bucurăm pentru victorie. A fost un meci cu multe goluri  un meci deschis, cred că asta merită Timișoara. Putem spune că a fost puțină lume. Posibil la meciurile viitoare să vină mai multă lume, sperăm să câștigăm cât mai mult, ca să aducem cât mai multă lume la stadion”, a punctat atacantul.

Jucătorul a spus că Ganea le cere să deatotul la fiecare meci. „La pauză nu am fost în vestiar, am fost la încălzire. Mă gândesc că antrenorul are încredere în noi la fiecare meci. Vrea să dăm totul pe teren, are încredere în noi și logic  că vrea să câștigăm. Lucrurile merg spre bine. Ne bucurăm că am câștigat și încercăm să facem cât mai multe reușite de la meci la meci”, a povestit atacantul.

În final, tânărul fotbalist care a jucat și pentru Ripensia consideră că rivalitățile dintre formațiile timișorene nu trebuie să existe, chiar dacă se joacă în aceeași competiție. „Eu consider că nu trebuie să fie rivalități între echipele timișene. Le voi ura  baftă în contiuare și să-și vadă fiecare de treaba lui”, a mai spus Golda.

Articol scris de Anda Deliu

Octavian Vasilescu 18 Aug. 2018, 21:58 Campionat
Pe aceeași temă