Ion Moldovan: „Nu vreau să mai facem pași greșiți”

Mihai Andries, Silviu MIHAI 06 Mar. 2014, 11:09 Campionat
Ion Moldovan:**

CS Mioveni va juca, în această e­ta­pă, sâmbătă, în deplasare, la Arad, cu UTA, partida fiind foarte im­por­tantă pentru galben-verzi, deoarece poate reprezenta ultima șansă pen­tru echipa lui Moldovan de a mai prinde un loc de play-off.

În tur, la Pitești, Mioveniul s-a impus după pauză cu 3-0, adversarul fiind și atunci într-o situație foarte grea. Cu un alt antrenor, în persoana lui Falub, UTA trece și acum prin momente dificile, scan­da­lu­rile fiind la ordinea zilei în curtea clubului. Dovadă și primul meci oficial de săp­tămâna trecută, când arădenii s-au văzut în postura de a nu putea folosi mai mulți ju­cători transferați din cauză că nu au fost legitimați la timp sau aveau probleme cu suspendarea. De toate aceste probleme poate profita Mioveniul, sâmbătă, și să câș­tige primul meci din deplasare, din acest sezon.

Ieri, antrenorul principal al echipei, Ion Moldovan, a vorbit într-o conferință de presă: „Ne așteaptă un meci, în depla­sa­re, greu… Noi, la Vâlcea, ne-am dorit un punct, echipa a jucat bine, dar nu am reușit mai mult și de-asta s-a creat și o oarecare neliniște în sânul echipei. Suntem în fața unui meci important, cel de la Arad și nu vreau să mai facem pași greșiți. Vom aborda partida de la Vâlcea, dar încercăm să fim mai concentrați la începutul și la sfârșitul meciului, ca să nu mai luăm gol. La Vâlcea, ei au marcat, noi, nu, iar cei care marchează au dreptul la victorie. Și la Vâlcea, înainte de meciul nostru, era o situație pe care n-am reușit s-o speculăm, și anume aceea că pierduseră ultimul amical, acum vom încerca să speculăm situația de la Arad”.

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries, Silviu MIHAI 06 Mar. 2014, 11:09 Campionat
Pe aceeași temă